social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Βούλας: Έκτακτη σύσκεψη φέρνει εξελίξεις

Άρης Βούλας: Έκτακτη σύσκεψη φέρνει εξελίξεις

Εξελίξεις δρομολογούνται στις τάξεις του Άρη Βούλας με αφορμή το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Σε επτά αγωνιστικές οι κιτρινόμαυροι έχουν συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς, γεγονός που πρόκειται να φέρει αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, όπως τουλάχιστον προανήγγειλε η διοίκηση Τσαλδάρη. Η σχετική ανακοίνωση, μετά την έκτακτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει:

«Μετά και την 5η ισοπαλία στους επτά πρώτους αγώνες για φέτος, μια ομάδα όπως ο Άρης, που πέρσι αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ και βγήκε τρίτη στην τελική βαθμολογία, αφού είχε κερδίσει σχεδόν όλους τους αγώνες στα πλέι-οφ, φέτος περίμεναν όλοι ότι θα πρωταγωνιστήσει ξανά, αφού κατάφερε να κρατήσει το ίδιο προπονητικό team και roster και κάνοντας μια με δύο ποιοτικές προσθήκες. Αλλά το να φτάνεις στη κορυφή, δεν είναι και αυτονόητο ότι θα παραμείνεις εκεί. Γι αυτό το Δ.Σ. του Άρη Βούλας συνεδρίασε εκτάκτως χθες (28/11) βράδυ με βασικό θέμα την πορεία της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο και το προπονητικό team, να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις άμεσα, με σκοπό την ανανέωση της ομάδας και την αξιοποίηση και των νεαρότερων παικτών, με σκοπό πάντα ο σύλλογος να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα στοχεύει σε διακρίσεις και να βρίσκεται στην θέση που του αξίζει και όλοι περιμένουν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35