social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτίζει» σερί ο Σαρωνικός, πέρασε και από τη Ραφήνα (1-0 την Τριγλία)

«Χτίζει» σερί ο Σαρωνικός, πέρασε και από τη Ραφήνα (1-0 την Τριγλία)

Την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο Σαρωνικός και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Αναβύσσου πέρασε νικηφόρα από τη Ραφήνα, επικρατώντας με 1-0 της Τριγλίας, στην επιστροφή του προπονητή Γιώργου Παπακωστούλη, αλλά και των Σύρακα, Γερώνυμου και Βίλα σε μία ομάδα την οποία υπηρετούσαν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν και ο σκόρερ της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας με κεφαλιά σε κόρνερ του Πουλιάνου στο 50ο λεπτό το γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορά. Λίγο νωρίτερα, στο 48ο λεπτό, ο Πάντος απομάκρυνε την μπάλα σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σέλβια, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 91ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Κ. Τσούκας έκανε το σουτ και ο Σύρακας... είπε «όχι» με σπουδαία απόκρουση. Το τελικό 0-1 σήμανε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Σαρωνικό, που παραμένει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις. 

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Βιτσεντζάτος-Γουρνιάς

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Παπαδιονυσίου, Γκέκας, Μηλιώνης, Ι. Τσούκας, Χατζόπουλος, Σένε (46' Πράπας), Ψαρρής, Κ. Τσούκας, Καλτσάς, Ζαφειρόπουλος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Κουλάι, Ντμιτρένκο, Τζιόλας, Κλης, Σέλβια (91' Βασιλείου), Γερώνυμος, Κιρτζιαλίδης (77' Μπουκουβάλας), Βίλα (91' Έλενας), Πουλιάνος (79' Δανιήλ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35