social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» ο Άρης Βούλας, 2-1 στα Καλύβια

«Ξεκόλλησε» ο Άρης Βούλας, 2-1 στα Καλύβια

Μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες (!) ο Άρης Βούλας επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Καλυβίων.

Εκεί, επικράτησε με 2-1 του τοπικού ΠΑΟ, έχοντας την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι. Μόλις στο 13ο λεπτό ο Φουκαράς άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ στο 75' ο Γκαβασιάδης πέτυχε το 0-2 με θαυμάσιο βολ πλανέ. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν για το τελικό 1-2 στο 90' με πλασέ του Σύρου, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις προσπάθειες σε δοκάρια με πρωταγωνιστές τους Γκαβασιάδη, Μπρη και Μιραφιόρι, αλλά και ένα γκολ του Ρεσούλι στο πρώτο ημίχρονο που όμως δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ.

Διαιτητές: Πανούτσος, Σούζας-Βλαχόπουλος

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Στέφανος Κουμερτάς): Μπάρδης, Μαλατάνος, Μπούρμας, Κοκαβέσης, Σύρος, Ντούσκου (85' Καρελιώτης), Σταυρίδης, Μαυροθαλασσίτης, Αλίκα, Μασκάι, Χαρδαλιάς

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Ρεσούλι (71' Σκουρλής), Λάσκος, Μπρης (89' Καραδήμος), Μιραφιόρι (71' Ζόνγκα), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ιατρού, Κριλής (89' Γιώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35