social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

To σερί του Σαρωνικού σταμάτησε στη Βάρη

To σερί του Σαρωνικού σταμάτησε στη Βάρη

Στις τελευταίες πέντε υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ μετρούσε ισάριθμες νίκες, έχοντας καταφέρει με αυτό τον τρόπο να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε το «στοπ» για τον Σαρωνικό Αναβύσσου, ο οποίος υποχρεώθηκε στη Βάρη στο ισόπαλο 1-1 από τον τοπικό Ολυμπιακό. Όλη η... πλοκή διαδραματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αρχικώς οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 68ο λεπτό με σουτ του Μπεχάρι (1-0). Στο 81ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με έναν περιπετειώδη τρόπο. Ο Κιρτζιαλίδης εκτέλεσε πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον Έλενα να ακολουθεί και να μην αφήνει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, σκοράροντας για το 1-1. Στο 89' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέλβια με δεύτερη κίτρινη, παρ' όλα αυτά είχαν τη σπουδαία ευκαιρία τους για πλήρη ανατροπή, την οποία σπατάλησαν! Σε νέο πέναλτι που κέρδισε ο Έλενας, ο Βίλα νικήθηκε από τον Αλ. Ηρακλή, ο οποίος «έσωσε» τον βαθμό για την ομάδα του. Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Κορώνιας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Τσιριγώτης): Αλ. Ηρακλής, Παπαντώνης, Ζυγοκώστας, Ανδρ. Ηρακλής (64' Στεργιόπουλος), Μπαμπούνης, Καρκασίνας, Μπεκιάρης, Χαντάντ (79' Αγγελής), Γεωργάκης (64' Θωμαΐδης), Μπεχάρι, Μπέλι (79' Πορουτσίδης)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Μπουκουβάλας (57' Δημογιάννης), Δανιήλ, Ντμιτρένκο, Τζιόλας, Κλης (71' Έλενας), Σέλβια, Κουλάι (57' Λογοθέτης), Κιρτζιαλίδης, Βίλα, Πουλιάνος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35