social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την έκληξη το Κρυονέρι στα Σπάτα, 1-0 τον Αήττητο

Την έκληξη το Κρυονέρι στα Σπάτα, 1-0 τον Αήττητο

Ιδανικό «ποδαρικό» στο 2023 έκανε ο ΑΟ Κρυονερίου, καθώς πέτυχε μία σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Η ομάδα του Ν. Σκούρα πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σπάτων, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Αήττητου χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μαβίδης στο 53ο λεπτό, με εύστοχο πλασέ από θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή τους, είχαν την ατυχία να στερηθούν από το 20ο λεπτό τις υπηρεσίες του Παναγόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε σε επέμβασή του σε κεφαλιά του Μαβίδη, η κατάληξη της οποίας ήταν η μπάλα να σταματήσει στο δοκάρι. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι αντικαταστάθηκε από τον γεννηθέντα το 2007 Κότσαρη! Στο 35ο λεπτό είχε προσπάθεια στο δοκάρι και ο Κοβάνης με γυριστό σουτ από θέση εκτός περιοχής. Μετά το γκολ που σημείωσαν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διαχειριστούν το ματς και να φτάσουν σε ένα σπουδαίο «τρίποντο». Να αναφερθεί, τέλος, ότι με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν οι Νταϊφώτης και Νίκας, που αποτελούν τα δύο από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Διαιτητές: Λάμπρου, Β. Τζαφόλιας-Αλεξόπουλος

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος (20' λ.τρ. Κότσαρης), Μιλάι, Παναγιώτου (75' Φράγκου), Νταϊφώτης, Νίκας, Καραγιάννης, Χοτζάι, Κράμπης, Κοβάνης, Μιχαλάρης (82' Γκιορντούμι), Σπανός

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Νάκας, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Αλ. Παπούκας (88' Βαλαβάνης), Σιατραβάνης, Χότζα (88' Χρ. Παπούκας), Καριατλής, Μαβίδης, Ναούμ (68' Διγενής), Αθανασιάδης (79' Τσαπατσάρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35