social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικηφόρο ντεμπούτο ο Τσιγκούλης στην Τριγλία Ραφήνας

Νικηφόρο ντεμπούτο ο Τσιγκούλης στην Τριγλία Ραφήνας

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Πέτρου Τσιγκούλη στην τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας.

Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα από το δημοτικό στάδιο Βάρης, όπου επιβλήθηκαν με 3-0 του νεανικού, αλλά και αδύναμου, Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική στον πρώτο γύρο της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Χαρακτηριστικό της άνεσης με την οποία επικράτησε η Τριγλία, είναι το γεγονός ότι το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο μέρος να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 13ο λεπτό ο Πράπας άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1) και έξι λεπτά μετά (19') ο Ψαρρής έγραψε το 0-2 με πλασέ. Στο 40' ο Ζαφειρόπουλος πλάσαρε άψογα για το 0-3, βάζοντας τον επίλογο στον πίνακα του σκορ.

Διαιτητές: Αρφάνης, Ξουρίδας-Μακρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ (Βασίλης Κουρζάκης): Χαλβαντζής (46' Μπαφαλούκας), Κουρζάκης (53' Ευθυμιάδης), Στεργιόπουλος, Σκουρλής (58' Βορεάκος), Τουρπέτας, Μπαμπούνης, Στυλιανόπουλος (46' Ντι Νόια), Φεστβενίτζε, Γιαννόπουλος, Μαντακίδης, Ντι Σαμπατίνο (65' Παπαμιχάλης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Πάντος, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Ι. Τσούκσας, Σιαφάκας, Σένε, Νταή (85' Κόρμπας), Ψαρρής (85' Κ. Τσούκας), Ζαφειρόπουλος, Πράπας (12' Καρτάλης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35