social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε τον Παλληνιακό και πλησίασε κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (0-3)

Λύγισε τον Παλληνιακό και πλησίασε κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (0-3)

Στο -5 από την κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο Κεραυνός Κερατέας, αποδεικνύοντας πως έχει το... δικαίωμα να λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου δυσκολεύτηκε αισθητά στο γήπεδο της Παλλήνης, όμως στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον μαχητικό Παλληνιακό. Χαρακτηριστικό του βαθμού δυσκολίας που είχε η επικράτηση, είναι το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 73ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής Λάμπρου, συμβουλευόμενος τον δεύτερο βοηθό του, Κακάνη, έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι αμυνομένου σε γύρισμα του Δαρδαμάνη, σε μία απόφαση που συζητήθηκε αρκετά. Ο Γκορόγιας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε για το 0-1. Στο 85ο λεπτό ο Λάμπρου έδωσε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Γκορόγια από τον Κοντογιάννη, με τον πρώτο να σκοράρει ξανά από τα έντεκα βήματα για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90' ο Γκαρδιακός με προσωπική ενέργεια και πλασέ, στο παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Κεραυνού.

Διαιτητές: Λάμπρου, Γουρνιάς-Κακάνης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κονόμι, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης, Αργυρίου (81' Μπεγλεκτσής), Μασκάι, Αθανασίου (63' Τσάμης), Βασίλι (46' Παφίλης), Σταμούλης, Καραγεώργος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Ντόβας, Πασκάλ, Κατσίκης (46' Δαρδαμάνης), Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Γκαρδιακός, Παληγεώργος, Λάπας (87' Βαγγέλης), Ε. Μαγγανάς (76' Κρητικός), Γκορόγιας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35