social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» για τίτλο ο Αστέρας Βάρης στα Καλύβια (2-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου)

«Διπλό» για τίτλο ο Αστέρας Βάρης στα Καλύβια (2-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου)

Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, ίσως το πιο αποφασιστικό μέχρι τώρα, πραγματοποίησε ο Αστέρας Βάρης, συνεχίζοντας ιδανικά στις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο.

Στο ένα από τα δύο σπουδαία ντέρμπι της σημερινής (8/2), 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Γ. Καβάση πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Καλυβίων, επικρατώντας με 2-0 του Σαρωνικού Αναβύσσου, που από την πλευρά του υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από εκείνη του Μενιδίου. Χάρη και σε αυτή τους τη νίκη οι κυανόλευκοι αφενός διατηρήθηκαν στο +5 από τον Κεραυνό Κερατέας, αφετέρου ξέφυγαν πάλι στο +10 από τον Αχαρναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 32ο λεπτό χάρη σε σουτ του Μπελαβράκη από θέση εκτός περιοχής (0-1), για να φτάσουν στο 0-2 στο 53' με διαγώνιο σουτ του Καλλιμάνη. Στο 29' οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν εκείνου στο σκορ σε διπλή προσπάθεια του Κιρτζιαλίδη, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Επιχείρησαν να μειώσουν στις καθυστερήσεις, όταν κέρδισαν πέναλτι στο 93' σε χέρι του Μπάρρα, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, ο γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα στην εκτέλεση του Σέλβια ένα λεπτό μετά (94').

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Σαρωνικό διαμαρτύρονται για τη φάση που καταγράφηκε αμέσως μετά το πρώτο γκολ του Αστέρα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γ. Παπακωστούλη έπαιξαν γρήγορα τη σέντρα και, όπως υποστηρίζουν, μόλις ο Κιρτζιαλίδης κινήθηκε απειλητικά απέναντι στον Μαρινάκη, ο διαιτητής Φωστέρης διέκοψε το παιχνίδι και διέταξε να εκτελεστεί πάλι η σέντρα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Μπουξμπάουμ-Β. Τζαφόλιας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος (82' Κλης), Ντμιτρένκο, Τζιόλας (78' Μπουκουβάλας), Δανιήλ (78' Παπαγιαννόπουλος), Παπάζογλου, Δημογιάννης (57' Σέλβια), Κιρτζιαλίδης, Βίλα, Πουλιάνος (57' Αγγελής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου (78' Κοφσανίδης), Μπάρρα, Μάγγος, Ερρίκος, Χριστίνης (82' Νικολακόπουλος), Καλλιμάνης (82' Μπάρδι), Νιούμαν (46' Ντούλιας), Μπελαβράκης (66' Μπάκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35