social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» ο Σαρωνικός Αναβύσσου (1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

«Ξεκόλλησε» ο Σαρωνικός Αναβύσσου (1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Έστω και με το ισχνό 1-0, ο Σαρωνικός Αναβύσσου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Θησέα Ν. Μάκρης και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη βρέθηκε να αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα από το 12ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Κλης για τράβηγμα αντιπάλου με την αιτιολογία ότι βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση του Παπαποστόλου ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες στις τάξεις των γηπεδούχων. Παρά το σοκ και την ανισορροπία που δημιουργήθηκε, ο Σαρωνικός κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο 52ο λεπτό με κεφαλιά του Κιρτζιαλίδη σε σέντρα του Δημογιάννη (1-0). Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 60', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καχόπουλος.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Νικολαΐδης-Τσέλιος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Μπουκουβάλας (46' Παπάζογλου), Δανιήλ, Κλης, Τζιόλας, Τζιβίλογλου, Κιρτζιαλίδης (77' Παπαγιαννόπουλος), Γερώνυμος (92' Βασιλείου), Λογοθέτης, Δημογιάννης (77' Σέλβια), Αγγελής (56' Πουλιάνος)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης (65' Ντολλάνι), Μ. Τσέλιος (80' Μαγγίνας), Βούσουλας, Βεϊζάι (80' Ραπτογιάννης), Καχόπουλος, Κ. Τσέλιος, Παυλάκης, Μαστρογιαννούδης, Νικηφοράκης, Ζέκιο (93' Παρασκευόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35