social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε -και- από τα Γλ. Νερά ο Κεραυνός Κερατέας (0-3)

Πέρασε -και- από τα Γλ. Νερά ο Κεραυνός Κερατέας (0-3)

Στο... κατόπι του Αστέρας Βάρης παραμένει σταθερά ο Κεραυνός Κερατέας, καθώς πρόσθεσε άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή του, στη φετινή εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Γλυκών Νερών, όπου επιβλήθηκε του τοπικού συγκροτήματος με το «καθαρό» 3-0. Σημαντικό για την έκβαση του αγώνα ήταν το γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι μόλις λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 44', όταν ο Χ. Μαγγανάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46') ο Γκορόγιας αξιοποίησε κεφαλιά πάσα του Ν. Βαγγέλη και με νέα κεφαλιά πέτυχε το 0-2, ενώ στο 71' πάλι ο Γκορόγιας με κεφαλιά, αυτή τη φορά από σέντρα του Γαληνάκη, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σπυρόπουλος-Β. Τζαφόλιας

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Τσούνης, Καλούτσας (40' λ.τρ. Ψαρρός), Μαστορόπουλος, Μπέλμπας, Μπενέκος, Καραγιάννης (80' Γιαννάτος), Κότσι, Βιταλιώτης, Δρούγκας (71' Ζαρογιαννόπουλος), Βλάχος (71' Αργυρόπουλος), Τραγανός (80' Οτομπάσι)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντόβας (46' Γαληνάκης), Μπουγιούκος (85' Π. Βαγγέλη), Ν. Βαγγέλη, Γκαρδιακός (71' Α. Κρητικός), Παληγεώργος (71' Λάπας), Χ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς (85' Δ. Κρητικός), Γκορόγιας.

(photo: athlorama.blogspot.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35