social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικός ο Κεραυνός Κερατέας, πέρασε κι απ' τη Ραφήνα (1-2)

Αποφασιστικός ο Κεραυνός Κερατέας, πέρασε κι απ' τη Ραφήνα (1-2)

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε ο Κεραυνός Κερατέας το νέο, απαιτητικό τεστ στο οποίο κλήθηκε να δοκιμαστεί στη Ραφήνα και παρέμεινε στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ, πάντα σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Βάρης!

Η εντυπωσιακή ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου επικράτησε με 2-1 της Τριγλίας σε ένα ματς που είχε και στην πράξη υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι αυτή ήταν και η δέκατη συνεχόμενη νίκη για τον Κεραυνό, που για τελευταία φορά είχε απώλεια βαθμών στις 14 Ιανουαρίου και για την 15η αγωνιστική, όταν υποχρεωνόταν στο ισόπαλο 1-1 από τον ΑΟ Άρτεμις στη Λούτσα.

Στο ματς που έγινε στο «Π. Σκούφος» η πρώτη σπουδαία στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 25', όταν ο Σένε είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο γυριστό σουτ που επιχείρησε. Αντ' αυτού, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 32' όταν ο Χρ. Μαγγανάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το 0-1. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι πρωτοπόροι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Κατσίκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 47ο λεπτό. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 60ο λεπτό με ευθύβολο σουτ του Γαληνάκη από το ύψος της περιοχής (0-2). Οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι και, μάλιστα, μείωσαν στο 80' με προβολή του Νταή (1-2). Πίεσαν για την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως δεν τα κατάφεραν.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γουρνιάς-Γκούβας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Χρήστος Μουλάκης): Πάντος, Καρτάλης (23' λ.τρ. Σιαφάκας), Παπαδιονυσίου, Χατζόπουλος (70' Αλμάστα), Ι. Τσούκας, Ψαρρής (70' Γκίκα), Σένε, Νταή, Χρηστακίδης (70' Μπακόπουλος), Κ. Τσούκας (65' λ.τρ. Σταυρίδης), Πράπας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Γαληνάκης, Κατσίκης, Ντόβας, Δαρδαμάνης, Βαγγέλη, Γκαρδιακός (51' Γιαννόπουλος), Παληγεώργος (90' Λάπας), Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς (90' Κρητικός), Γκορόγιας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35