social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Αστέρας στο ντέρμπι της Βάρης (0-5)

Άνετα ο Αστέρας στο ντέρμπι της Βάρης (0-5)

Η προφανής διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Βάρης και ο Αστέρας πήρε την ευρεία νίκη με 5-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έτσι, η ομάδα του Γ. Καβάση διατηρήθηκε στην κορυφή, σε ισοβαθμία βεβαίως με τον Κεραυνό Κερατέας.

Στο 22ο λεπτό ο Ερρικός δέχθηκε την ασίστ του Χριστίνη και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), για να σημειωθούν άλλα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 49' ο Νιούμαν ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Καραγιαννάκη σε σουτ του Χριστίνη και με πλασέ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 57' ο ίδιος παίκτες με σουτ από θέση εκτός περιοχής πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ για το 0-3. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Μπεχάρι, σκοράροντας δύο φορές ενάντια στην προηγούμενη ομάδα του. Στο 64' σημείωσε το 0-4 με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με κεφαλιά σε ασίστ του Μπεκιάρη.

Διαιτητές: Τριγάζης, Παντελίδου-Πυκνής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ (Γιάννης Ζαραδούκας): Καραγιαννάκης, Κουρζάκης (22' Λάζος), Στεργιόπουλος, Καλταπανίδης, Ντοβίνος (58' Αλειφέρης), Μπαμπούνης, Φεστβενίντζε, Τουρπέτας, Λ. Μαντακίδης, Π. Μαντακίδης, Ντι Σαμπατίνο (69' Ξανθάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης (71' Μουλιανάκης), Σακελλαρίου, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Μεϊμάρογλου, Μπάκας (63' Φαμέλης), Ερρίκος (68' Μπάρδι), Χριστίνης (68' Μπεκιάρης), Νιούμαν, Ντούλιας (63' Γκέργκη), Μπεχάρι.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35