social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαρωνικός Αναβύσσου: Αποκλεισμός «σοκ» από τον Παλλαυρεωτικό

Σαρωνικός Αναβύσσου: Αποκλεισμός «σοκ» από τον Παλλαυρεωτικό

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ και, μοιραία, είδε την πορεία του να διακόπτεται άδοξα και αναπάντεχα.

Σε αγώνα νοκ άουτ που έγινε στο γήπεδο «Π. Βογιατζής» του Λαυρίου, η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Παλλαυρεωτικό, που προερχόμενος από μία κατηγορία χαμηλότερα πήρε σπουδαία πρόκριση και θα δώσει το «παρών» στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές, που έκαναν κατάθεση ψυχής, ήταν ο νεαρός Δούμας, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Άνοιξε το σκορ στο 27' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αρ. Πρέντι (1-0), με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 42' λόγω αποβολής του Χουσεΐν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 44' ο Πουλιάνος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο από την παράλληλη σέντρα του Σέλβια και με το στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μάλιστα, μέχρι την ανάπαυλα έχασαν δύο ευκαιρίες για την ανατροπή με... δράστη τον Κιρτζιαλίδη. Στο 50ο λεπτό ο Σέλβια «άγγιξε» το γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 76' όπου η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε έπειτα από την αποβολή του Δημογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πέντε λεπτά μετά (81') οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν για δεύτερη φορά τον αντίπαλό τους και με σκόρερ τον Δούμα, ο οποίος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Αρ. Πρέντι και πλάσαρε εύστοχα τον Σύρακα, έφτασαν στο 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Αλεξοπούλου

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Νίκος Ζαγουρής): Μητσόπουλος, Χουσεΐν, Φετολλάρι, Ζυγούρης (43' Γιαχάεβ), Μαντζιώκας, Μπεργιάννης (85' Χριστόπουλος), Κοντιζάς, Αντρ. Πρέντι, Μωραΐτης, Αρ. Πρέντι, Δούμας (88' Βάσσος)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Μπουκουβάλας (70' Παπάζογλου), Δανιήλ, Ντμιτρένκο, Τζιόλας (62' Δημογιάννης), Παπαγιαννόπουλος, Σέλβια (79' Τζιβίλογλου), Γερώνυμος, Κιρτζιαλίδης, Βίλα, Πουλιάνος (79' Αγγέλης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35