social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυτρώθηκε στο τέλος ο Κεραυνός Κερατέας, 2-0 τον Αήττητο Σπάτων

Λυτρώθηκε στο τέλος ο Κεραυνός Κερατέας, 2-0 τον Αήττητο Σπάτων

Μπρος στην αποκαθήλωσή του από την κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ βρέθηκε ο Κεραυνός Κερατέας το απόγευμα της Κυριακής (26/3), στο τέλος όμως κατάφερε να αποφύγει το σοκ, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη απέναντι στον μαχητικό Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου λυτρώθηκε μόλις στα τελευταία λεπτά και πήρε το «τρίποντο» με 2-0, έπειτα από ένα συναρπαστικό, όσο και αμφίρροπο ενενηντάλεπτο, για να διατηρηθεί έτσι στην πρώτη θέση της κατάταξης, σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Βάρης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή και, μάλιστα, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν προηγηθεί στο σκορ σε μία από τις καλές φάσεις που δημιούργησαν. Στο δεύτερο μέρος και με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι μετέφεραν το σκηνικό προς την εστία του νεαρού Κότσαρη, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, στο 67' είχαν χαμένο πέναλτι, με τον γκολκίπερ του Αήττητου να αποκρούει το χτύπημα του Χρ. Μαγγανά.

Στο 86ο λεπτό οι πράσινοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ιωαννίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα (87') οι κυανόλευκοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι όταν ο Γκορόγιας σούταρε προς την εστία και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Νίκα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Σπάτων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα και αυτή τη φορά ο Χρ. Μαγγανάς αποδείχθηκε εύστοχος, λυτρώνοντας στο 88' την ομάδα του (1-0)! Στο 93', σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων που περισσότερο θέλησαν να ροκανίσουν τον χρόνο, ο Χρ. Μαγγανάς νικήθηκε από τον Κότσαρη στο σουτ που επιχείρησε, όμως ο Κρητικός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και να δώσει μία «χρυσή» νίκη στον Κεραυνό.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Σπυρόπουλος-Αλεξόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (58' Λάπας), Κατσίκης (85' Κρητικός), Ντόβας, Γαληνάκης (46' Μπουγιούκος), Γκαρδιακός (76' Γιαννόπουλος), Παληγεώργος, Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Κότσαρης, Ιωαννίδης, Κράμπης, Μουρούτης, Νταϊφώτης, Ζιβάνοβιτς (78' Μιλάι), Χοτζάι, Σπανός (64' Νίκας), Κοβάνης, Κολονέρος, Παναγιώτου (82' Κουτσομπίνας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35