social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Κεραυνός Κερατέας στη Βάρη (4-0 τον Ολυμπιακό)

Άνετα ο Κεραυνός Κερατέας στη Βάρη (4-0 τον Ολυμπιακό)

Έκανε το... αναμενόμενο ο Κεραυνός Κερατέας, ο οποίος για την 29η αγωνιστική πέρασε χωρίς απώλειες από τη Βάρη και παρέμεινε στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ, σε «συγκατοίκηση» με τον Αστέρα.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι στο οποίο έκαναν το ντεμπούτο τους οι 14χρονοι Α. Κρητικός και Α. Μαγγανάς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Μπουγιούκου έπειτα από κόρνερ του Ντόβα (0-1), ενώ στο 39' ο Γαληνάκης με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 58' ο Χρ. Μαγγανάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 επίσης με κεφαλιά, για να έρθει στο 77' ο Κρητικός και με σουτ να διαμορφώσει το 0-4, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Διαιτητές: Αρφάνης, Τσελεπίδης-Κωστάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ(Γιάννης Ζαραδούκας): Καραγιαννάκης, Κουρζάκης, Γαλατούλας, Σκουρλής, Ντοβίνος, Λάζος, Τουρπέτας, Λαζαρίδης, Φεστβενίτζε, Ντι Σαμπατίνο, Καλταπανίδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Σκαλαίος, Α. Κρητικός, Κατσίκης (60' Α. Μαγγανάς), Γαληνάκης, Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλη (60' Ε. Μαγγανάς), Γκαρδιακός, Π. Βαγγέλη, Χρ. Μαγγανάς (65' Δ. Κρητικός), Γιαννόπουλος, Λάπας (74' Ιατρού)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35