social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάντα «συνοδηγός» ο Κεραυνός Κερατέας, 3-0 στον Γέρακα τον ΑΟ Ατλαντίς

Πάντα «συνοδηγός» ο Κεραυνός Κερατέας, 3-0 στον Γέρακα τον ΑΟ Ατλαντίς

Το «τρίποντο» άνευ αγώνος του Αστέρα Βάρης κόντρα στον ΑΟ Σταμάτας δεν άφηνε περιθώρια στον Κεραυνό Κερατέας για απώλεια βαθμών στο γήπεδο του Γέρακα κόντρα στον ΑΟ Ατλαντίς.

Έτσι και έπραξε η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου, καθώς επικράτησε με 3-0, μάλλον πιο δύσκολα από ό,τι μαρτυράει το τελικό αποτέλεσμα.

Αφού πρώτα ο Καλογερόπουλος έδειξε την κλάση του στο 20ο λεπτό, σταματώντας τον Σιούτη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, στο 41' ο Γκορόγιας σκόραρε με προβολή για το 0-1, θέτοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Στο 61' ο Χρ. Μαγγανάς έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-2), με τον γκολκίπερ του Κεραυνού να επιστρατεύεται ξανά στο 70' και να αποκρούει εντυπωσιακά καλά εκτελεσμένο φάουλ του Γ. Καρακώστα. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 81' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Χρ. Μαγγανάς, αξιοποιώντας ασίστ του Κρητικού και πλασάροντας εύστοχα.

Διαιτητές: Πανούτσος, Μπουξμπάουμ-Τσέλιος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Πλατσατούρας (64' Χαρίσης), Κολοτούρος, Κιούρκος, Κακαράς, Καγιάς, Σιούτης, Φλούδας, Κορωνιάς (76' Τσαγδής), Γ. Καρακώστας, Α. Καρακώστας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (78' Γαληνάκης), Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλη, Γκαρδιακός (72' Α. Κρητικός), Παληγεώργος (85' Λάπας), Χρ. Μαγγανάς (85' Π. Βαγγέλη), Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35