social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Βούλας: Πέταξε ψηλά, προσγειώθηκε απότομα...

Άρης Βούλας: Πέταξε ψηλά, προσγειώθηκε απότομα...

Πέρσι τέτοιες μέρες το κλίμα στο «στρατόπεδο» του Άρη Βούλας ήταν εορταστικό. Τη θαυμάσια πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, με τον τερματισμό στην 3η θέση της κατάταξης των πλέι οφ, ερχόταν να επιστεγάσει η κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου, με την επικράτηση επί της Τριγλίας Ραφήνας στη διαδικασία των πέναλτι.

Η επόμενη σεζόν έμελλε να μην θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη. Οι υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για ανάλογη παρουσία και τη φετινή σεζόν δεν επαληθεύτηκαν για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι αποτέλεσαν κατά κοινή ομολογία τη δυσάρεστη έκπληξη της σεζόν στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής.

Στο Κύπελλο ο Άρης Βούλας... πρόλαβε να φτάσει μέχρι τη φάση των «16», όπου υπέστη στη διαδικασία των πέναλτι τον αποκλεισμό από τον -φιναλίστ- Αχαρναϊκό, ενώ στο Πρωτάθλημα ο εντοπισμός του στην 13η θέση, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και 39 βαθμούς μακριά από την κορυφή (!), φανερώνει πως -πράγματι- κάτι δεν πήγε καλά στον φετινό σχεδιασμό.

Ο απολογισμός των 8 νικών και 9 ισοπαλιών στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος στο Πρωτάθλημα συνιστά ένα πενιχρό ρεκόρ, το οποίο με μία αντίστροφη ανάγνωση γίνεται εξόχως απεικονιστικό:

Σε 28 αγώνες ο Άρης έχει ηττηθεί φέτος 11 φορές, δηλαδή μία φορά παραπάνω από τις συνολικά 10 που είχε ηττηθεί στους ακριβώς διπλάσιους (56) αγώνες που είχε δώσει σε επίπεδο Πρωταθλήματος τις προηγούμενες τρεις σεζόν.

Δύσκολα, μάλιστα, θα μπορέσει να βελτιώσει τα... ποσοστά του, αφού στις δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε αρχικά θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης και εν συνεχεία θα φιλοξενηθεί από τον δυνατό Σαρωνικό Αναβύσσου.

 

 

Οι αναλογίες ηττών του Άρη Βούλας στο Πρωτάθλημα τις τελευταίες 4 σεζόν:

 

2019-20: 20 αγώνες, 3 ήττες (2η θέση)

2020-21: 9 αγώνες, 1 ήττα (2η θέση)

2021-22: 27 αγώνες, 6 ήττες (3η θέση)

2022-23: 28 αγώνες, 11 ηττες (13η θέση)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35