social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αστέρας Βάρης: Απολογισμός και ευχαριστίες από Καβάση

Αστέρας Βάρης: Απολογισμός και ευχαριστίες από Καβάση

Με την ευκαιρία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Γιώργος Καβάσης θέλησε μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ να προβεί σε έναν σύντομο απολογισμό της προσπάθειας που έγινε στον Αστέρα Βάρης.

Παράλληλα, ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον σύλλογο και στον επίλογό του έδωσε το σύνθημα ενόψει των μπαράζ για την επάνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική. Αναλυτικά, τόνισε:

«Τέλος του Πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2023 Ά ΕΠΣΑΝΑ. Σε μια περίεργη, δυσκολη χρονιά ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του συλλόγου, μια και προερχόμασταν από τον περσινό επίπονο υποβιβασμό. Παρ' όλα αυτά, κατορθώσαμε κάτι που ελάχιστοι το πίστευαν όταν ξεκινούσαμε τη φετινή μας προσπάθεια. Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές ομάδες, με αρκετές δύσκολες έδρες, έχοντας μικρότερο μπάτζετ από τους κύριους ανταγωνιστές μας, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας, πλαισιωμένοι βέβαια και με έμπειρους και πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να στηρίξουν το πλάνο του συλλόγου, καταφέραμε και επιδείξαμε τη μεγαλύτερη σταθερότητα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παίζοντας παράλληλα και ελκυστικό ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία! Με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας 11 γκολ κατά, την καλύτερη επίθεση 82 γκολ υπέρ, συγκεντρώνοντας 84 βαθμους σε 32 αγωνες με 27 νικες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ.Πάπιο, τον αντιπρόεδρο κ.Αντάρτη, τον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου κ.Παπαμιχαήλ για την τεράστια ευκαιρία που μου έδωσαν να βρεθώ στο τιμόνι μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Κυανούς Αστέρας Βάρης! Που μου παρείχαν οτιδήποτε χρειαζόμουν με απόλυτη στήριξη και με συνθήκες εργασίας που θα ζήλευαν όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, πολλοί επαγγελματικοί σύλλογοι. Ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στον Γενικό Αρχηγό κ.Μπαδόλα Νίκο, στους συνεργάτες μου τον Γυμναστή κ.Σέγκο Βασίλη, τον συνεργάτη μου και προπονητή της β' ομάδας κ.Καλαμάρα Φώτη, τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ.Επόγλου Κώστα, τον Αναλυτή των παιχνιδιών μας και αντιπάλων κ.Μητρούση Γιάννη, τον κ.Λαντζίδη Σπύρο για το Σκάουτινγκ των αντιπάλων, τους μασέρ της ομάδας, τον κ.Χριστίνη Αργύρη και τον κ.Ξύνα Χρήστο. Τον ακούραστο φροντιστή της ομάδας μας κ.Σιαμόπουλο Θανάση και τον Βοηθό του κ.Μάκη Γιώργο.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά αυτούς που πραγματικά είναι οι πρωταγωνιστές, αυτούς που είναι μακράν οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ που θα μπορούσα να έχω! Και δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μου! Είμαι Ευγνώμων και Τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και να προπονήσω αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών-ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Σας ευχαριστώ πολύ για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλατε καθημερινά! ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!

Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους δικούς μου ανθρώπους, στην οικογένειά μου.. .στην γυναίκα μου και τις δύο μου κόρες για όλες αυτές τις ώρες και μέρες που δεν ήμουν εκεί....! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Υγ: Το πρωτάθλημα τελείωσε, το πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας, όμως για εμάς η σεζόν δεν εχει τελειώσει... Πλέον οφείλουμε να επικεντρωθούμε στα μπαράζ ανόδου, για την επαναφορά της ομάδος εκεί που ανήκει, στη Γ' Εθνική! Καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35