social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το «αντίο» του Σαρωνικού Αναβύσσου στον Τζιβίλογλου

Το «αντίο» του Σαρωνικού Αναβύσσου στον Τζιβίλογλου

Μετά από 25 χρόνια διαδρομής στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο Ευτύχης Τζιβίλογλου πήρε τη δύσκολη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του δύο μήνες πριν συμπληρώσει το 38ο έτος της ηλικίας του.

Ο υψηλόσωμος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Σαρωνικό Αναβύσσου, στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του και τα τελευταία χρόνια, έχοντας ενδιαμέσως μία αξιοσημείωτη πορεία στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, αλλά και στα τοπικά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όπως και της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Το απόγευμα της Κυριακής (30/4) αγωνίστηκε για τελευταία φορά, παίζοντας ως βασικός κόντρα στον Άρη Βούλας για να δεχθεί το θερμό χειροκρότημα από τους συμπαίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους στην εξέδρα τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Δανιήλ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δικό της «αντίο» προς τον Ε. Τζιβίλογλου, η ομάδα της Αναβύσσου ανέφερε μέσα από τη σελίδα της στο φέισμπουκ:

«Ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη Βούλας την περασμένη Κυριακή, ήταν ξεχωριστός για όλη την οικογένεια του Σαρωνικού, καθώς ήταν ο τελευταίος στην πλούσια καριέρα του Ευτύχη Τζιβίλογλου. Σε μια εποχή που οι ποδοσφαιριστές σημαίες σπανίζουν, ο Ευτύχης υπήρξε η αγωνιστική σημαία του Σαρωνικού, τον οποίο υπηρέτησε με ήθος και σεβασμό, αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Το ποδοσφαιρικό του ταξίδι ξεκίνησε στην ομάδα μας, για να διαγράψει μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις στα πρωταθλήματα της Β' και της Γ' Εθνικής με τη φανέλα σημαντικών συλλόγων (Παναχαϊκή, Α.Σ. Ρόδος, Φοίβος Κρεμαστής, Αίαντας Σαλαμίνας, Αήττητος Σπάτων, Κεραυνός Κερατέας, Μαρκό), για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στο ποδοσφαιρικό του σπίτι, τον αγαπημένο του Σαρωνικό. Σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια!»

(photo: Stray Cat Sports)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35