social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχαρναϊκός: Αποχώρηση Μανωλιά

Αχαρναϊκός: Αποχώρηση Μανωλιά

Μετά τον Κυριάκο Δημακάκο ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τον Αχαρναϊκό. Ο λόγος για τον Γιώργο Μανωλιά που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συνεχίσει στο σύλλογο του Μενιδίου.

Ο 29χρονος εξτρέμ που είχε καταλυτική συμβολή στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και στην πορεία της ομάδας επικαλέστηκε πρόβλημα με την επαγγελματική του εργασία που δεν του επιτρέπει να μετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα χρονιά και ως εκ τούτου αποδεσμεύτηκε, με τους ανθρώπους του συλλόγου να μην στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του. Μεταξύ άλλων ο σπουδαίος και ταχύτατος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στον Άρη Παλαιοχωριού , στον Εθνικό, στον Αστέρα Αμαλιαδας, στον Πανηλειακό, στην Μαρκό, στην Μύκονο, στην Χαλκίδα, στον Άλιμο, στους Αγίους Αναργύρους και στον Αστέρα Βάρης.

Ο ίδιος μετά την αποχώρηση του σχολίασε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αχαρναϊκό και την διοίκηση Ηλιάδη για τη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Οι άνθρωποι ήταν κύριοι σε όλα τους και απέδειξαν ότι με τη συμπεριφορά τους μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εις το επανιδείν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35