social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαρένης: Μην αποκλείεται τη νέα χρονιά τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν νωρίτερα

Γιαρένης: Μην αποκλείεται τη νέα χρονιά τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν νωρίτερα

Μια ημέρα μετά την απόφαση της ΕΠΟ για την διακοπή των ερασιτεχνικων πρωταθλημάτων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ , Δημήτρης Γιαρένης πήρε θέση, δείχνοντας ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί τις ομάδες της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, αφού δήλωσε ότι υπάρχει μαξιλαράκι μέσω της οικονομικής πολιτικής υποστήριξε ότι για τη νέα χρονιά θα γίνει εισήγηση ώστε τα σωματεία να μην πληρώσουν παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα ανδρών, υποδομών και κυπέλλου καθώς και με έξοδα ιατρού και παρατηρητή.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν αποκλείεται εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν νωρίτερα.

Τα φετινά πρωταθλήματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Η επόμενη ημερα(αγωνιστική περίοδος 2020-21. ). Θα ειναι είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αχαρτογραφητη. Με την επιτυχή οικονομική πολιτική της τελευταίας 4ετιας(χορηγίες, μείωση δαπανών κλπ) δημιουργήθηκε ένα μαξιλαρι το οποίο τώρα που οι παράγοντες και τα σωματεία το έχουν ανάγκη θα χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση τους. Για Την χρόνια που έρχεται θα εισηγηθω τα σωματεία να ΜΗΝ πληρώσουν παράβολα συμμετοχής για τα πρωταθλήματα ανδρών, υποδομών και κυπέλλου και τις πρώτες αγωνιστικές να ΜΗΝ επιβαρυνθούν με τα εντός έδρας έξοδα Ιατρού και παρατηρητή. Στη ζωή μετράνε οι παρόντες στην ΠΡΑΞΗ και όχι στα λογια"

Δ. Γιαρενης πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ....

Υ.Γ:Να προσανατολίζονται όλοι σε έναρξη των πρωταθληματων(Κορωνοιου επιτροποντος)νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35