social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλό πρόσωπο η Τριγλία στο φιλικό με την Ανθούπολη (4-1)

Καλό πρόσωπο η Τριγλία στο φιλικό με την Ανθούπολη (4-1)

Η Τριγλία Ραφήνας συνέχισε το σερί καλών εμφανίσεων και επιβλήθηκε με μεγάλη άνεση της Ανθούπολης με σκορ 4-1 στον αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι παίκτες του Γιώργου Παπακωστούλη παίζοντας απλό και μεθοδικό ποδόσφαιρο πιστοποιησαν για μία ακόμη φορά ότι φέτος θα είναι ένα πολύ δυνατό και υπολογίσιμο σύνολο. Σχεδόν με την έναρξη του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 6' ο Νταής έκανε το 1-0 για την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας, ενώ στο 20' ο Αντυ Σένε με πέναλτι πέτυχε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Τριγλία Ραφήνας έφτασε στο 58' στο 3-0 με δυνατό σουτ του Βίλα, για να μειώσει στο 82' η Ανθούπολη σε 3-1 με τον Τουφεξίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Κάρασι με πλασέ έκανε το 4-1, σε φάση που προηγήθηκε δοκάρι σε σουτ του Κώστα Τσούκα. Η Τριγλία είχε και δοκάρι στο 77′ σε σουτ του Βαγγέλη Ζαφειρόπουλου. Τον αγώνα παρακολουθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Δημήτρης Γιαρένης.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Κόρμπας, Τζίτζης, Αρβανιτίδης, Νταής, Μεϊμάρογλου, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος, Τσούκας Ι., Σένε, Βίλα, Παπαδιονυσίου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κωστόπουλος, Σαράκης, Δελαπόρτας, Πετράκης, Κουμουτσέας, Κονταρίνης, Προύσαλης, Τσούκας Κ., Ναζεράι, Κάρασι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης) Κολοβέας, Κακιώρης, Καλέμης, Πάσσαρης, Μανουσέλης, Ντούπης, Αντωνόπουλος, Ράτζου, Καλόγερος, Τουφεξίδης, Κυριαζής. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Κωνσταντινίδης, Καρπούζος, Στρείδης Ν., Στρείδης Α., Αντωνόπουλος, Ηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος.


Σχετικά άρθρα

Με... περίπατο η Ανθούπολη, 4-0 τον Αστέρα Γλυφάδας

Επίσημο του Γκλεγκλέ στην Ανθούπολη

Βαλεντίνο Ρεστζοβ: Το καλό κλίμα και οι άνθρωποι της ομάδας τα δυνατά μας... χαρτιά[vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35