social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχιλλέα Θύελλα Κορυδαλλού: «Δεν σταματάμε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε»

Αχιλλέα Θύελλα Κορυδαλλού: «Δεν σταματάμε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε»

Η οργάνωση που διέπει στα social media (και όχι μόνο) την Αχιλλέα Θύελλα Κορυδαλλού είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα συνεχώς προσπαθεί να καινοτομεί και να διδάσκει ήθος, περνώντας μηνύματα προς τα εξώ αναφορικά με τη φιλοσοφία που έχει σαν σύλλογος.

Τελευταία απόδειξη η ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο facebook που αναφέρει

 Τα λόγια της ψυχής μας... Τα λόγια του μυαλού μας... Τα λόγια της καρδιάς μας και η φιλοσοφία της ομάδας μας... Αγαπώ το ποδόσφαιρο... Δημιουργώ μια ομάδα υποδειγμα και με υψηλά ιδανικά τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, με σκληρή δουλειά, ταπεινά με ήθος και σεβασμο προς όλους.. Σέβομαι τον εαυτό μου, τον συναθλητη μου, τον συνάνθρωπο μου, τον συνεργάτη μου... Στηρίζω τον ποδοσφαιριστη ,τον προπονητή,τον φροντιστή, τον γυμναστή, τον παράγοντα που δίνει την ψυχή του για την ομάδα, σέβομαι τους θεσμούς και τους κανόνες και είμαι δίκαιος... Βάζω στόχους υψηλούς, με δουλειά , με υπομονή και επιμονή, βήμα βήμα σταθερά προσπαθώ να τους καταφέρω ώστε να βάλω τους επόμενους... Έχω σωστές βάσεις, έχω πειθαρχεια, σοβαρότητα, έχω οργάνωση και ποιότητα σε όλα τα επίπεδα σαν ομάδα και χτίζω συνεχώς... Δεν σταματώ στιγμή να δημιουργώ...Χειμώνα καλοκαίρι είμαι εδώ να προγραμματίζω την επόμενη μέρα. Χειροκροτώ τον συμπαίκτη μου, την ομάδα μου και μέσα από αυτό βοηθώ και τον αθλητικό αντίπαλο μου να βελτιωθεί όταν εγώ βελτιώνομαι συνεχώς και ξανά... Χαίρομαι το ποδόσφαιρο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και ο αθλητισμός σε όλο το φάσμα του είναι πολιτισμός, είναι τέχνη, είναι δημιουργία, είναι αγάπη και τρόπος ζωής.Προσφέρω στην κοινωνία αρχές και σωστά ιδανικά, στα νέα παιδιά στους νέους αθλητές πρώτα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι σεβαστικοι και στην πορεία τους βοηθάω με τον καλύτερο τρόπο ώστε να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο και να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Είμαστε μια ομάδα οικογένεια... Μια πολύ δεμένη οικογένεια... προχωράμε ενωμένοι μαζί ο ένας για τον άλλον.... Σεβόμαστε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον... Είμαστε δίπλα ανά πάσα στιγμή ο ένας στον άλλον και στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί... Προχωράμε... Χτίζουμε... Ονειρευομαστε... Στοχεύουμε...Ταπεινά και με αγάπη για αυτό που κάνουμε...Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35