social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνανέωσε στην Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού ο Βουτσινάς

Άνανέωσε στην Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού ο Βουτσινάς

Ο Δημήτρης Βουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές στον Πειραιά και σίγουρα η διοίκηση της Ολυμπιάδας Μαύρου Αετού θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έχει την ευκαιρία να συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες μαζί του.

Οι δυο πλευρές πριν από μερικούς μήνες ήρθαν σε συμφωνία και ήδη δείχνουν να έχουν εξαιρετική συνεργασία.

Από την πλευρά του ο κ. Βουτσινάς προσπαθεί καθημερινά με τις γνώσεις του να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου αφού βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Όλα αυτά μέτρησαν θετικά στην άποψη της διοίκησης για τον κ. Βουτσινά, στον οποίο κατέθεσε πρόταση ανανέωσης.

Ο έμπειρος προπονητής αφού σκέφτηκε καλά το πλάνο που του αναλύθηκε έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας, Νώντα Πουλή, και έτσι οι δυο πλευρές θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της ομάδας, με τον κ. Βουτσινά να έχει παραδώσει τη λίστα στη διοίκηση που αφορούν τις επιλογές του. 

Σκοπός αποτελεί η Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα της και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του Πειραιά. Βέβαια οι δυσκολίες θα είναι σημαντικές αφού θα βρεθούν στο δρόμο της και άλλες αξιόλογες ομάδες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35