social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελλάς Ποντίων: Ετοιμάζει μεταγραφή που θα κάνει... πάταγο

Ελλάς Ποντίων: Ετοιμάζει μεταγραφή που θα κάνει... πάταγο

Στην Ελλάς Ποντίων ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ξεκίνησε με τη διοίκηση να βάζει υψηλά τον πήχη.

Οι 'βυσσινί" πέρυσι δημιούργησαν ένα σύνολο που προκαλούσε τρόμο στο διάβα του, ωστόσο, ο κορωνοϊός δεν επέτρεψε στην διοίκηση Φούντα-Μαυρίδη να πετύχει το στόχο της.

Φέτος όλοι ελπίζουμε η πανδημία να μπει στην... άκρη ώστε να επιτρέψει σε ομάδες όπως η Ελλάς Ποντίων να κάνουν τη δουλειά τους.

Ήδη στις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου έχουν γίνει γνωστός ο σχεδιασμός αλλά και το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία που αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του Πειραιά. 

Με μεθοδικές κινήσεις και χωρίς πολλά λόγια, οι άνθρωποι της Ελλάς Ποντίων κάνουν αυτό που πρέπει να για να δώσουν τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να φανερώσει μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον Πειραιά.

Άλλωστε στα άμεσα πλάνα της διοίκησης αποτελεί η ομάδα να επιστρέψει στην Γ' Εθνική, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο πολλών φίλων της Ελλάς Ποντίων. 

Το όνομα του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη λίστα των Ποντίων δεν έχει διαρρεύσει γεγονός που δείχνει την μυστικότητα με την οποία κινούνται στο σύλλογο. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35