social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ κίνηση με τον πιτσιρικά Κόμη η Ελλάς Ποντίων

Σούπερ κίνηση με τον πιτσιρικά Κόμη η Ελλάς Ποντίων

Στην απόκτηση του 19χρονου ακραίου αμυντικού, Κώστα Κόμη προχώρησε η Ελλάς Ποντίων.

Το νέο απόκτημα της ιστορικής ομάδας αγωνίζεται ως μικρός, προέρχεται από μια καλή σεζόν με τη φανέλα της Ολυμπιάδας Μαύρου-Αετού και εκτιμάται ότι θα προσφέρει λύσεις στο σύλλογο.

Η διοίκηση Φούντα-Μαυριδη δείχνει ότι εκτός από τις... βόμβες με σπουδαίους παίκτες, δίνει βάση και στους νεαρούς αθλητές που θα αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου.

Το δελτίο τύπου

Η Ελλάς Ποντίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Κόμη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννηθείς το 2002 (19 χρονών) αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και τελευταία του ομάδα ήταν η Ολυμπιάδα Μαύρου-Αετού. Μεταξύ άλλων έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Άρη Πετρούπολης και το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ καθώς και από την Κύπρο Κορυδαλλού. Προέρχεται από τις υποδομές του Παναθηναϊκού, γεγονός που δείχνει ότι η αθλητική παιδεία είναι τεράστια. Η διοίκηση του συλλόγου μας αποδεικνύει για ακόμη μια αφορά ότι δίνει μεγάλη βάση και στο κομμάτι των “μικρών” αφού κάνει ότι περνάει από το χέρι για να εντάξει στο σύλλογο ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Κόμη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.


Σχετικά άρθρα

Παρελθόν από την Χαραυγή ο Δημήτρης Βουτσιώτης

Νέο μπαμ με Ρούπι ο Καραβάς

Επιστροφή Καρνέση στον Αμπελακιακό!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35