social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έδεσε» και τον... βράχο Μπατή η Ελλάς Ποντίων

«Έδεσε» και τον... βράχο Μπατή η Ελλάς Ποντίων

Οργάνωση, πλάνο και μεθοδικές κινήσεις είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας στην Ελλάς Ποντίων που σιγά-σιγά κλείνει ένα ένα τα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που αποκτήθηκαν το περσινό καλοκαίρι.

Μετά τους Ηλιάδη, Πουρσανίδη, Τσαγκάρη, Τσιρκινίδη και Μηλιώνη έρχεται ακόμη μια σημαντική ανανέωση που σηματοδοτεί τη δημιουργία μιας εξαιρετικής αμυντικής γραμμής όπου θα αποτελέσει τη βάση και το σημείο αναφοράς του επιθετικού τρόπου παιχνιδιού του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης τη "βυσσινί" φανέλα θα φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Μπατής.

Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός που τις προηγούμενες σεζόν ήταν σήμα κατατεθέν για τις ομάδες που αγωνίζονταν συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ελλάς Ποντίων και αφού τα σημεία ταύτισης ήταν αρκετά, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Η κίνηση αυτή, επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, δείχνει το στόχο που έχουν θέσει οι ιθύνοντες του συλλόγου ανεξάρτητα από τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε σαν χώρα, οι οποίες δείχνουν ότι δεν επηρεάζουν τη διοίκηση των Πόντιων. 

Όσον αφορά τον Μπατή και την ποιότητα του, μερικές γραμμές από μελάνι δεν φτάνουν για να αποτυπώσουν την ποιότητα που διαθέτει τόσο σαν στόπερ όσο και σαν κεντρικός μέσος.

Ξεκινώντας από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, ο νεαρός άσος κατέκτησε μετά από μερικά χρόνια το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ διεκδικόντας την άνοδο σε αγώνες μπαράζ με τον ιστορικό σύλλογο. 

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από συλλόγους όπως ο Άγιος Ιερόθεος, το Αιγάλεω όπου κατέκτησε πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια στην Γ' Εθνική και το Κερατσίνι όπου πανηγύρισε νταμπλ στον Πειραιά έχοντας σημαντική συνεισφορά. 

Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επισημοποίηση της συμφωνίας αφού παραδέχτηκε την άριστη σχέση που υπάρχει με τη διοίκηση και το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια αυτούς τους μήνες. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35