social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στρατής: «Στον Πειραιά αγώνες Τετάρτη-Κυριακή και εκτεταμένο rotation δεν μπορούν να γίνουν»

Στρατής: «Στον Πειραιά αγώνες Τετάρτη-Κυριακή και εκτεταμένο rotation δεν μπορούν να γίνουν»

Μέχρι την 6η αγωνιστική, όπου παίχτηκε πρωτάθλημα, η Αμφιάλη τα είχε πάει εξαιρετικά στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΠ.

Το συγκρότημα του Λευτέρη Στρατή είχε απολογισμό με 5 νίκες και 1 ισοπαλία όντας στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ατρομητο Πειραιά. Η ιστορική ομάδα έχοντας προακαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις της βάσει των μεταγραφικών κινήσεων που έκανε η διοίκηση, ήταν δεδομένο ότι θα "χρεονόνταν" με τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, όμως ο κορωνοϊός δεν της επιτρέπει να δείξει τις δυνατότητες της.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην -μικρή- αλλά κατα τα άλλα επιτυχημένη πορεία της ομάδας έχει παίξει ο προπονητής, Λευτέρης Στρατής, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν λέγοντας:

"Μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα είχα μείνει ευχαριστημένος από την εικόνα μας αλλά δυστυχώς η προσπάθεια κατά τη γνώμη μου δεν θα ολοκληρωθεί. Δύσκολα να τηρηθούν τα πρωτόκολλα εφόσον ανάψει το πράσινο φως ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι στο πρωτάθλημα του Πειραιά υπάχουν και αρκετές αγωνιστικές. Δηλαδή και το πράσινο φως να ανάψει δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, εάν πάμε σε λύση αγώνων Κυριακή-Τετάρτη το θεωρώ αδύνατο. Επίσης πιστεύω ότι η προετοιμασία δεν θα είναι τέτοια που να καλύψει τους ποδοσφαιριστές για να παίζουν δυο φορές την εβδομάδα.

Τουλάχιστον ας επιτρέψουν οι αρμόδιο την επιστροφή στις προπονήσεις γιατί οι ομάδες έχουν δουλέψει μόλις 3 μήνες. Επτά μήνες αποχή δημιουργούν πρόβλημα".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35