social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πουρσανίδης η επόμενη ανανέωση στην Ελλάς Ποντίων

Πουρσανίδης η επόμενη ανανέωση στην Ελλάς Ποντίων

Στην Ελλάς Ποντίων δεν πτοούνται καθόλου από τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

Απόδειξη αποτελούν οι κινήσεις που έχουν γίνει από τον Βασίλη Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες αποφασίστηκε η παραμονή του Σάββα Ηλιάδη για δυο χρόνια στο σύλλογο δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι τα όνειρα των "βυσσινί" δεν σταματούν πουθενά.

Ο πολύπειρος στράικερ κατανοώντας τη μεγάλη υπέρβαση που έγινε πέρυσι από τη διοίκηση, πείσθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και απάντησε θετικά την πρόταση ανανέωσης.

Πριν από λίγο ήταν η σειρά ακόμη ενός σημαντικού κρίκου απ' την αλυσίδα της ομάδας να πει το "οκ" δίνοντας τα χέρια με τη διοίκηση. Ο λόγος για τον Γιάννη Πουρσανίδη ο οποίος μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε φέτος με τη φανέλα των βυσσινί συναντήθηκε με τη διοίκηση και μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησε για να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου τη νέα περίοδο.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος όντας ικανοποιημένος από την προσφορά της διοίκησης και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ήταν λογικό να απαντήσει θετικά και πλέον αποτελεί τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ελλάς Ποντίων.

Πάντως, ο χρηματοδότης του συλλόγου Βασίλης Μαυρίδης δείχνει διατεθειμένος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του σωματείου και τη νέα χρονιά προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στα επόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες γεγονός που αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν σπουδαίες μεταγραφικές βόμβες, με τον Βασίλη Μαυρίδη να φανερώνει την πρόθεση του να κάνει υπερβάσεις ούτως ώστε να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.


Σχετικά άρθρα

Μπαράζ Ενώσεων Ι Τριπλή ισοβαθμία στον 7ο ομιλο Ι Αποτελέσματα και βαθμολογία

Πουρσανίδης: Η σκληρή δουλειά φαίνεται μεσ' το γήπεδο [VID]

Θέμα Soccerlive: Τέλος εποχής στην ΑΕ Μοσχάτου- Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Στέφανος Φαναρίτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35