social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορωνοϊός: Κοντά στα 2.700 τα σημερινά κρούσματα

Κορωνοϊός: Κοντά στα 2.700 τα σημερινά κρούσματα

Νέα αύξηση στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο δείχνουν τα στοιχεία - Δείτε αναλυτικά τα κρούσματα στους δήμους της Αττικής και στη Θεσσαλονίκη


Νέα άνοδος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις υγειονομικές υπηρεσίες. Ειδικότερα, τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί έως τώρα είναι κοντά στα 2.700, έναντι των 2.353 χθες.

Ο αυξανόμενος αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων δείχνει αφενός ότι το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό και παράλληλα οδηγεί στην λήψη αυστηρότερων μέτρων, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στις 6 το απόγευμα.

Δείτε αναλυτικά τα κρούσματα ανά δήμο της Αττικής και στη Θεσσαλονίκη από τις 9 Ιανουαρίου έως και χθες

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, που προκαλεί ανησυχία σε επιστήμονες και κυβέρνηση αποτυπώνεται στα αποκλειστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr από τους δήμους της Αττικής. Τα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν ότι ο Πειραιάς και άλλες πόλεις βρίσκονται στο «κόκκινο» ενώ στις 18:00 αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Στο δήμο Αθηναίων στις 9 Ιανουαρίου καταγράφηκαν 544 ενεργά κρούσματα ενώ στις 2 Μαρτίου ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται στα 1618.

Στο Περιστέρι από 121 κρούσματα που είχαν επισήμως καταγραφεί στις 9 Ιανουαρίου, ο αριθμός των ασθενών με Covid αυξήθηκε στα 331 στις 2 Μαρτίου.

Στο δήμο Αχαρνών τα ενεργά κρούσματα από 117 που ήταν στις 9 Ιανουαρίου έφτασαν στα 238 χθες Τρίτη 2 Μαρτίου.

Αύξηση κατά σχεδόν 500% καταγράφεται σε Πειραιά και Αιγάλεω.


Σχετικά άρθρα

Διπλό αρνητικό ρεκόρ με 3.465 νέα κρούσματα και 630 διασωληνωμένους

Κορωνοϊός: Η καμπάνια του Υπουργείου Υγείας με τον «Γιώργο» [vid]

Πέτσας: «Καμία σχέση το φετινό Πάσχα με αυτό που βιώσαμε πέρυσι»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35