social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος για το «άλμα» Αλεξίου στην Ίντερ: Είχε δείξει από νωρίς τα στοιχεία, κίνητρο για τα υπόλοιπα παιδιά!

Σάσσαλος για το «άλμα» Αλεξίου στην Ίντερ: Είχε δείξει από νωρίς τα στοιχεία, κίνητρο για τα υπόλοιπα παιδιά!

Σε περίοπτη θέση -και ευλόγως- δημοσιεύεται σε αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας η είδηση της μετακίνησης του νεαρού Χρήστου Αλεξίου από τον Ατρόμητο στην Ιντερ, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός «πλάνεψε» τους Ιταλούς, οι οποίοι τον είχαν «δανειστεί» για δέκα μήνες και τώρα ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν. Ο αριστεροπόδαρος άσος βρέθηκε από πολύ νεαρή ηλικία στα ερασιτεχνικά του Ατρομήτου, όπου από τα πρώτα του βήματα φανέρωσε τα ιδιαίτερα στοιχεία του. Τεχνικός διευθυντής στα αντίστοιχα κλιμάκια του περιστεριώτικου συλλόγου για μία τετραετία και έχοντας εικόνα του Χρ. Αλεξίου, ο Σάκης Σάσσαλος μοιράζεται με το Soccerlive κάποιες από τις εντυπώσεις του για εκείνον και υπογραμμίζει τη σημασία της εξέλιξης αυτής για τους συνομήλικους του νεαρού άσου.

«Είχε δείξει από την αρχή πως είχε δυνατότητες και σωματικά, αλλά και τεχνικοτακτικά. Δώσαμε πολύ μεγάλη βάση όλοι όσοι ήμασταν εκεί, για να δουλέψουμε με το παιδί και να έρθει η ανάδειξή του. Αυτό είχε ως συνέπεια να τον δουν μέσα από τα τουρνουά που έπαιρνε μέρος και να τον ξεχωρίσουν. Είναι αλτικός, είναι γρήγορος για στόπερ και είναι οξυδερκής όσον αφορά τη λήψη και την εκτέλεση της απόφασης που θα πρέπει να πάρει σε κάθε φάση που η ομάδα του βρίσκεται σε κίνδυνο. Είναι ένα μετρημένο, ώριμο παιδί, από καλή οικογένεια. Μακάρι να έχει υγεία, θεωρώ πως αν δουλέψει και παραμείνει ταπεινός, έχει όλα τα εφόδια για να σταδιοδρομήσει» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός του Ήφαιστου και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά. Προσφέρεται ένα κίνητρο για τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες, ώστε να έχουν φιλοδοξίες και να θέτουν στόχους, που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν».

 Sakis_Sassalos.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35