social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά στις επάλξεις ο Μπαϊκαρά - Μεταγράφηκε στον Πανθρακικό

Σταθερά στις επάλξεις ο Μπαϊκαρά - Μεταγράφηκε στον Πανθρακικό

Τον περασμένο Μάρτιο συμπλήρωσε το 38ο έτος της ηλικίας του. Η... κοινή λογική λέει ότι βρίσκεται στη «δύση» της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Εκείνος, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη! Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, έχοντας συστηθεί στο φίλαθλο κοινό της χώρας μας το μακρινό 2002 με τη μετακίνησή του στην Ξάνθη της οποίας τη φανέλα φόρεσε για έξι χρόνια, παραμένει σταθερά στις επάλξεις και, μάλιστα, μέσα από τις εθνικές κατηγορίες! Μάλιστα, σήμερα (5/7) ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Πανθρακικό, που ισοδυναμεί με επιστροφή, αφού είχε αγωνιστεί για την ομάδα της Κομοτηνής για μία ολόκληρη πενταετία (2011-2016). Στην επάνοδό τους στη Γ' Εθνική, οι πράσινοι φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν και προσωπικότητες σαν τον Μπαϊκαρά, μόνο να προσφέρουν έχουν! Ο έμπειρος άσος αποκτήθηκε μετά από μία τριετία στον Νέστο Χρυσούπολης, με την επίσημη ενημέρωση της ακριτικής ομάδας να αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Ντενίζ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του Πανθρακικού καθώς έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα για 5 χρόνια ζώντας μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας. Μεταξύ άλλων ομάδων έχει αγωνιστεί σε Skoda Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης. Ο Μπαϊκαρά αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή-πρότυπο και μετράει συνολικά 243 συμμετοχές στην Super League με 15 τέρματα και 194 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League (2η κατηγορία). Για τη μεταγραφή του συνέβαλε τα μέγιστα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συλλόγου Σαλή Αλμπέρ (Αλμπέρτο), καθώς τους δύο συνδέει μία ειλικρινής σχέση εκτίμησης και φιλίας».

 


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Τριανταφύλλου ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Ρεπό την Πρωτοχρονιά στον ΑΟ Υπάτου-Εργομετρικά το Σάββατο, πρόκριση στο Κύπελλο

Εθνικός Πειραιά: Οποιος θέλει να αναλάβει, είμαστε στη διάθεσή του

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35