social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλωσε τον Κορυδαλλό η Ελλάς Ποντίων

Άλωσε τον Κορυδαλλό η Ελλάς Ποντίων

Νίκη στην έδρα του μαχητικού Ήφαιστου για την ομάδα της Ελλάς Ποντίων,που με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προσπεράσει με τον καλύτερο τρόπο, την εντός έδρα ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής .

Το ματς δεν διεκδίκει δαφνες ποιότητας πράγμα που φαίνεται από το σκορ αλλά και από τις λίγες προφανείς φάσεις για γκολ, που έγιναν και στις 2 εστιες. Η ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Σαββα Ηλιάδη.  Στο δεύτερο μέρος ή συμπαγής αμυντική λειτουργία της ομάδας του Νίκου Παπαρούνη δεν έδωσε την δυνατότητα να απειληθει ουσιαστικά η εστία του σταθερού και σήμερα Γιαννόπουλου. Στην αντεπίθεση οι βυσσινί προσπάθησαν να βρουν το 2ο τέρμα,ωστόσο δεν τα κατάφεραν λόγω κύριως κακών επιλογών στο τελείωμα ή στην τελική πάσα. 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Ρετζέπης, Νικολιάς ( 67’ Αμπάς) , Ξενιτόπουλος, Πέττας, Βασίου, Σιδηρόπουλος, Χατζάκης( 67’ Καψομεράς) , Μεταξάς, Περλέσι, Σπανός.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Γιαννόπουλος, Γαλάνης, Σιφνάκης, Μηλιώνης, Τσαγκάρης( 89’ Τρίψας) , Μπατής, Λουκάς, Πουρσανίδης( 78’ Τζουγκράκης), Τσιρκινίδης, Ηλιάδης Σ., Ηλιάδης Κ.( 75’ Σιμονιάν )


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35