social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Σταμάτη Αναστασιάδη στον πάγκο συνεχίζει η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού

Με Σταμάτη Αναστασιάδη στον πάγκο συνεχίζει η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού

Με τον Σταμάτη Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει και τη νέα περίοδο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλο΄'υ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά...

 Η ομάδα μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα πλέον την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο μας προπονητη Σταμάτη Αναστασιάδη για την επόμενη σεζόν!

Η διοικηση της ομάδας μας ήθελε πάρα πολύ την παραμονή του νεαρού τεχνικού και έκανε τα πάντα ώστε να πάρει την θετική του απάντηση, έτσι ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον προπονητή της ομάδας μας Σταμάτη Αναστασιάδη για μια ακόμη χρονιά την 4η σερί. (με ένα διάλειμμα λίγων μηνών πέρσι.) Ειναι μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση της ομάδας μας καθώς ο νεαρός προπονητής έχει χτίσει κάτι σπουδαίο στην ομαδα μας αυτά τα χρόνια και έχει κάνει σημαντικό έργο ώστε να ανέβει η ομάδα επίπεδα σε όλα τα κομμάτια με μεθοδικοτητα, γνώση και σκληρή δουλειά. Υπήρχε θέληση και των 2 πλευρών να συνεχιστεί αυτή η άριστη συνεργασία και οι επιθυμίες του προπονητή μας κ. Σταμάτη Αναστασιάδη είναι απόλυτα σεβαστές και έτσι έφεραν και την ανανέωση της σπουδαίας αυτής συνεργασίας.

Πλέον ο κόουτς της ομάδας μας σηκώνει μανίκια και ξεκινάει την σκληρή δουλειά στο πλάνο που έχει ετοιμάσει σε όλα τα επίπεδα.Κοουτς συνεχίζουμε δυναμικά! Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! 


Σχετικά άρθρα

«Φρέναρε» τους Σαλαμινομάχους η ανώτερη ΑΕ Χατζηκυριακείου(1-1)

«Έσωσαν» το πρωτάθλημα στο 92' οι Σαλαμινομάχοι, 1-1 με τους ισχυρούς Λέοντες Καμινίων

Στο κόλπο του πρωταθλήματος και ο Παννεαπολικός, 1-0 τον ΑΟΑΔ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35