social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποσύρθηκε από την διαιτησία ο Σήφης Σφακιανάκης

Αποσύρθηκε από την διαιτησία ο Σήφης Σφακιανάκης

Ενας από τους καλύτερους διατητές της Αθήνας και όχι μόνο, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση...

Ο λόγος για τον Σήφη Σφακιανάκη, που μετά από 21 χρόνια στη διαιτησία και 17 στους πίνακες των Εθνικών πρωταθλημάτων, αποφάσισε να σταματήσει...

Αναλυτικά η δήλωση του...

Μετά από 21 χρόνια ήρθε και για εμένα η στιγμη να πω το μεγάλο αντίο στον χώρο που λάτρεψα, αυτόν της διαιτησίας.Ενα υπέροχο ταξίδι που το έζησα με όλη μου τη ψυχή, ταξιδεύοντας σε όλη την επικράτεια και κάνοντας φίλους όπου και αν βρισκόμουν.

Σίγουρα δεν πραγματοποίησα τον στόχο που έχουν όλοι οι διαιτητές να αγωνιστουν μια μέρα στην superleague, σίγουρα όμως έπαιξα στην superleague της ηθικής, της αξιοπρέπειας και της ισονομιας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μου παιχνίδι, αρχές αδιαπραγματευτες για την προσωπικότητα μου. Τα τερτίπια των εξυπηρέτησεων και της μεροληψιας δεν με ακούμπησαν ποτέ γι αυτό όπου και αν έπαιξα απολάμβανα της πλήρους εμπιστοσύνης των ομάδων σε κάθε κατηγορία πράγμα το οποίο με τιμάει ιδιαίτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το Σύνδεσμο Αθηναίων Διαιτητών και τις εκάστοτε ΕΔ/ΕΠΣΑ για την κοινή μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια και την ξεχωριστή χαρά που μου έδωσαν αναθέτοντας μου τη διεύθυνση του τελικού του κυπέλλου το 2016.Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την τιμή να με εμπιστευτούν στους πινακες εθνικών πρωτσθληματων για 17 συνεχή χρονιά. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ στις ομάδες του ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στους παράγοντες τους για την πολυετή συνύπαρξη μας στα γήπεδα της Αθήνας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα κλείνωντας να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τις ομάδες, που με τις αποφάσεις μου τυχόν αδίκησα και να τις διαβεβαιώσω ότι αυτά ήταν ανθρώπινα και δεν είχαν ποτέ κανένα δόλο.Στους νέους διαιτητές θα ήθελα να πω μόνο τούτο. Να σκύβετε το κεφάλι μόνο για να δέσετε τα κορδόνια σας και πότε άλλοτε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο υπογράφων θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον Σήφη Σφακιανάκη για την εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αφού ήταν ένας από τους διαιτητές που πάντα σεβόταν το έργο των δημοσιογράφων, και έκανε ότι μπορούσε για να κάνει τη δουλειά μας πιό εύκολη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει...


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35