social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συγχαίρει Κερατσίνι, Προοδευτική και Αία Σαλαμίνας ο Αμπελακιακός

Συγχαίρει Κερατσίνι, Προοδευτική και Αία Σαλαμίνας ο Αμπελακιακός

Με δελτίο τύπου συνεχάρη τα σωματεία του Πειραιά ο Αμπελακιακός, για τις κατακτήσεις των πρώτων θέσεων, αλλά και για αυτή του κυπέλλου.

Ο Αμπελακιακός έδωσε συγχαρητήρια αρχικά στον συντοπίτη Αία Σαλαμίνας, που στέφθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Στη συνέχεια συνεχάρη τον πρωταθλητή του πρώτου ομίλου, Προοδευτική, ενώ τέλος τα θερμά συγχαρητήρια έδωσε και στο Κερατσίνι, που μέσω κλήρωσης αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΠ.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Πειραιά Κυπελλούχος ομάδα στεφθηκε το Κερατσίνι.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κερατσινίου για την κατάκτηση του θεσμου αλλά και για όλη την στάση της στη διεξαγωγή της κλήρωσης, έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι οι τίτλοι δεν κρίνονται ουτε πανηγυριζονται στην πλάτη μιας πανδημίας,αλλά μέσα στο γήπεδο.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Σ.Πειραια για την όλη προσπάθεια διεξαγωγής του τελικού.

Για μια ακόμη φορα θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον συντοπίτη ΑΙΑΝΤΑ για την κατάκτηση του πρωταθληματος καθώς και του τίτλου του υπερπρωταθλητη Πειραιά και να ευχηθούμε καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικης.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Προοδευτικής για την άνοδο της στη Γ'ΕΘΝΙΚΗ και να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες του Πειραιά να βγουν όσο λιγότερο λαβωμενες απο την πανδημία την ερχόμενη χρονιά.

Εκ του Δ.Σ του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35