social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για την κοπέλα του Μάριου Αργυρίου

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για την κοπέλα του Μάριου Αργυρίου

Το άκουσμα της τραγικής είδησης για το χαμό της Ιωάννας Κουρέας, κοπέλας του Μάριου Αργυρίου έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδώσει διάφορες ανακοινώσεις θέλοντας να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον ποδοσφαιριστή, Μάριο Αργυρίου, που θρηνεί το θάνατο της αγαπημένης του κοπέλας, Ιωάννας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Ούτε ανακοινώσεις ούτε λόγια χωράνε σε μια τέτοια άδικη δύσκολη στιγμή... Συσσωμη η οικογένεια της Προοδευτικής διοίκηση, προπονητες, ποδοσφαιριστες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας θλίψη στον ποδοσφαιριστη του Αγίου Ιεροθεου και παλιότερα της ομάδας μας Μάριο Αργυρίου για τον άδικο χαμό της συντρόφου του....ειναι πολύ κρίμα και άδικο... Μάριε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι δίπλα σου... Είμαστε εκεί για εσένα...Κουραγιο και δύναμη.... Ελαφρύ το χώμα...

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Ρουφ εκφράζει τα συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μάριο Αργυρίου, καθώς θρηνεί το θάνατο της αγαπημένης του Ιωάννας. 

Οι ώρες είναι δύσκολες και εκφράζουμε τη συμπαράσταση στον Μάριο και στους οικείους της Ιωάννας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

 ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Η διοίκηση της Θύελλας Καμαριου εύχεται θερμά συληπητήρια στον Μάριο Αργυριου και στην οικογένεια της Ιωάννας για τον άδικο χαμό της .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Tο Δ.Σ της ΑΕ Μοσχάτου εκφράζει την βαθιά οδύνη του και δίνει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή Μάριο Αργυριου για την απώλεια της  αγαπημένης του συντρόφου ,Ιωάννας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35