social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο επιχειρηματίας Πάντος Τζανετάκος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Ο επιχειρηματίας Πάντος Τζανετάκος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Σίγουρα στο χώρο του ποδοσφαίρου οι περισσότεροι θέλουν να παίρνουν παρά να δίνουν.

Άλλωστε στις δύσκολα οικονομικά εποχές ίσως αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. 

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά, στηρίζοντας αρκετό κόσμο που αυτές τις δύσκολες ημέρες περνάει δύσκολα.

Αναφερόμαστε φυσικά στον γνωστό επιχειρηματία, Πάντο Τζανετάκο.

Ο Καλαματιανός πρώην ποδοσφαιριστής της Μαύρης Θύελλας, του Αιγάλεω και πολλών άλλων ομάδων σε αυτές τις δύσκολες περιόδους δείχνει το πραγματικό -κοινωνικό του πρόσωπο.

Έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κρίσης, προσφέρει απλόχερα βοήθεια είτε μέσω χορηγιών είτε μέσω δωρεών.

Βοηθώντας πρώην συμπαίκτες του που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά και κοσμο που έχει ανάγκη για την επιβίωση του, ο ιδιοκτήτης του "Kanto Labiko" και "Olympico Padel Club" δεν έχει γυρίσει την πλάτη σε κανέναν παρότι ο χρόνος του είναι περιορισμένος λόγω των υποχρεώσεων του.

Ασφαλώς ο κ. Τζανετάκος δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει και στον αθλητισμό της πόλης που μεγάλωσε, της Καλαμάτας, καθώς αγωνίζεται στην ομάδα Ομόνοια Καλαμάτας, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά της περιοχής να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. 


Σχετικά άρθρα

Στα 334 τα νέα κρούσματα - 288 οι διασωληνωμένοι, 24 θάνατοι

Δημήτρης Βέρμπης: Ένα βήμα μακριά – Το πρώτο «κανόνι» στην ιστορία της Γ’ Εθνικής

Αυστηρή εντολή της FA για το Κύπελλο Αγγλίας: «Παίξτε αλλιώς αποκλείεστε…»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35