social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγγελος Σπανός: Η ισχυρή διοίκηση και οι υψηλοί στόχοι τα κίνητρα για να έρθω στον Ήφαιστο

Άγγελος Σπανός: Η ισχυρή διοίκηση και οι υψηλοί στόχοι τα κίνητρα για να έρθω στον Ήφαιστο

Η κάθε ομάδα έχει τον ποδοσφαιριστή-αρτίστα που της αλλάζει το επίπεδο και στις δύσκολες στιγμές βγαίνει μπροστά.

Στον Ήφαιστο οι άνθρωποι της ομάδας από τη στιγμή που απέκτησαν τον Άγγελο Σπανό είχαν το... κεφάλι τους ήσυχο αφού ο σπουδαίος επιτελικόες μέσος, για όσους παρακολουθούν το πρωτάθλημα του Πειραιά, είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του από το πέρασμα που είχε από την ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου.

Με άριστη τεχνική κατάρτιση και οξυδέρκεια που δύσκολα συναντάς σε ποδοσφαιριστή που συμμετέχει σε τοπική κατηγορία, ο "Σπαν" είναι ένας πραγματικός αρτίστας που ο κάθε προπονητής χαίρεται να κοουτσάρει.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr αρχικά για την πανδημία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τις επιδράσεις που έχει φέρει λέγοντας: "Aρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία και επίσης καλή δύναμη σε εσένα Κυριάκο για το πολύ κάλο έργο που παρουσιάζεις για όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι διανύουμε την δυσκολότερη χρονιά που έχει υπάρξει ποτέ τόσο στον αθλητισμό άλλα και στην ζωή μας. Αρνητικός πρωταγωνιστής μία πανδημία που ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή του χρόνου και σε πολύ λίγο καιρό κλείνουμε δυστυχώς ένα χρόνο αποκλεισμένοι από αυτό που αγαπάμε πάρα πολύ στην ζωή μας. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μέσα σε αυτόν τον χρόνο μπορέσαμε να παίξουμε μονό 1 με 2 μήνες ποδόσφαιρο και πάλι ήρθαμε στην αρχική κατάσταση της καραντίνας. Σίγουρα νιώθω πως όλη αυτή η καραντίνα που έχουμε ζήσει έχει καταστροφικά αποτελέσματα για όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές καθώς και για όλα τα σωματεία που προσπαθούν να ανταπεξελθουν όσο μπορούν στις πολύ μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν από την πανδημία".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ήφαιστο και στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο σωματείο λέγοντας:

"Εμενα η νέα σεζόν με βρήκε στο σωματείο του Ήφαιστου και στο πρωτάθλημα του Πειραιά για δεύτερη χρονιά μετά από το πέρασμα που είχα από το Μοσχάτο. Το πρωτάθλημα έχει παραμείνει πολύ ανταγωνιστικό και αυτό φαίνεται από τις αρκετές ομάδες που έδειξαν -όσο πρόλαβαν- ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ειδικά στον δικό μας όμιλο είχαμε πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και αυτή είναι η μαγεία και το ενδιαφέρον του ποδοσφαίρου. Οι λόγοι που επέλεξα τον Ήφαιστο είναι γιατί αρχικά έχει μία από της πιο δυνατές διοικήσεις με μπροστάρη τον κύριο Μαλαδακη και δεύτερον διότι η ομάδα είχε και έχει το στόχο της ανόδου και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι στιγμής. Τέλος σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα απαρτιζόταν από ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ο καθένας ξεχωριστά την δίκη του ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Χαίρομαι επίσης διότι είναι πολύ κάλοι μου φίλοι και θα ήθελα όλους να τους ευχαριστήσω για τις πολύ καλές στιγμές που έχουμε ζήσει με τους περισσοτέρους. Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτό το κακό που μας βρήκε γιατί σίγουρα το ποδόσφαιρο λυπεί πάρα πολύ από τις ζωές μας"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35