social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαυράκης: «Αργά ή γρήγορα ο Περαμαϊκός θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες»

Μαυράκης: «Αργά ή γρήγορα ο Περαμαϊκός θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες»

Η επιστροφή του Περαμαϊκού στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά έχει συνοδευτεί από μια επιτυχημένη πορεία μέχρι στιγμής.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην κορυφή του 1ου ομίλου έχοντας απολογισμό 5 νίκες και με 1 ισοπαλία, και αυτό δείχνει ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός και η προσπάθεια που γίνεται αποπνέουν υγεία.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών στην πορεία μέχρι τώρα είναι ο Γιώργος Μαυράκης ο οποίος με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή των πρασίνων προσδίδει αίγλη και ανταγωνιστικότητα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος άφησε το στίγμα του για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και το πως έχει επηρεάσει ο κορωνοϊός το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά

-Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας;

«Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή. Σε έξι αγώνες μετράμε 5 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

-Θεωρείς ότι ο Περαμαϊκός μπορεί να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

«Η ιστορία του Περαμαικού και η φανέλα που φοράει έχουν μεγάλη βαρύτητα. Είναι από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στον Πειραιά και πιστεύω οτι αργά η γρήγορα θα επιστέψει στις εθνικές κατηγορίες»

-Τι στόχο έχετε θέσει;

«Στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η ομάδα λόγω της ιστορίας της είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί».

-Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα του Πειραιά βρίσκεται σε καλό επίπεδο;

«Το πρωτάθλημα του Πειραιά είναι αρκετά δυνατό με καλές και ιστορικές ομάδες . Το μόνο αρνητικό στο πρωτάθλημα μας είναι οι αγωνιστικοί χώροι και οι εγκαταστάσεις. Αν διορθωθούν αυτά σίγουρα θα ανέβει κ' άλλο το επίπεδο.»

-Πιστεύεις ότι η σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί μετά την πανδημία που έχει ξεσπάσει;

«Κανείς δεν ξέρει. Το ποδόσφαιρο λείπει σε όλους πολύ αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους».

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Περαμαϊκού;

«Η προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά της διοίκησης είναι τεράστια. Έχουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα και είναι δίπλα μας σε όλα. Το κλίμα μεταξύ διοίκησης και παιχτών είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην πορεία που κάνει η ομάδα μέχρι τώρα».


Σχετικά άρθρα

Έκλεισε Δαούτη η Ελλάς Ποντίων

Παραμένει σε τροχιά ανόδου ο Θησέας, 4-1 τον Προφήτη Ηλία

Προελαύνει ο Ερμής Κορυδαλλού, 3-0 τη γειτονική Αστυπάλαια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35