social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολιάς: «Πρωτάθλημα και άνοδο με τον Ήφαιστο»

Νικολιάς: «Πρωτάθλημα και άνοδο με τον Ήφαιστο»

Ο Ήφαιστος καταβάλει τη δική του προσπάθεια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά (1ος όμιλος, 5η θέση 12 βαθμοί) με στόχο να διεκδικήσει την πρώτη θέση μέχρι τέλους -εφόσον- βέβαια συνεχιστεί η αγωνιστική σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανήκει στο συγκεκριμένο συγκρότημα είναι ο Κώστας Νικολιάς ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία σε ηλικία 9 ετών, από τον Άρη Αμφιάλης, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Άρσεναλ Περάματος αλλά και στα τμήματα υποδομής δύο επαγγελματικών ομάδων, του Ολυμπιακού (Κ14) και του Πανιωνίου (Κ15 και Κ16). Την περσινή αγωνιστική περίοδο άνηκε στο δυναμικό του Αίαντα Σαλαμίνας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. Φέτος αγωνίζεται στον Ήφαιστο όπου μέχρι στιγμής έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του λέγοντας: "Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική αν εξαιρέσουμε την ήττα στο ντέρμπι με την Ελλάς Ποντίων. Αν και εφόσον συνεχιστούν τα πρωταθλήματα όμως πιστεύω θα ανέβουμε ακόμα περισσότερο βαθμολογικα".

Για το πρωτάθλημα του Πειραιά και το επίπεδο του, ο άσος του Ήφαιστου πρόσθεσε: "Το πρωτάθλημα εδώ είναι αρκετά σκληρό αλλά έχει σε κάθε όμιλο υπάρχουν 3-4 ποιοτικές ομάδες. Ειδικά ο πρώτος όμιλος που αγωνιζόμαστε έχει υψηλό ανταγωνισμό".

Για το πόσο θα επηρεαστεί ο Ήφαιστος από τη διακοπή, ο Κώστας Νικολιάς δήλωσε: "Η διακοπή σίγουρα θα επηρεάσει πολύ και εμάς αλλά και όλες τις ομάδες. Είναι μεγάλη η αποχή και θα χρειαστεί χρόνος προετοιμασίας Αν ξαναξεκινησουν τα πρωταθλήματα".

Στον επίλογο του ο νεαρός μπακ αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες δηλώνοντας: "Στόχος μου είναι να είμαι πάντα πρωταγωνιστής και να πανηγυρίζω πρωτάθλημα και άνοδο με τον Ηφαιστο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35