social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάσιος: Η πορεία των Σουρμένων έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας

Βάσιος: Η πορεία των Σουρμένων έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας

Σίγουρα τα Σούρμενα έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων που αγνοεί την ήττα από το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Ρουφ βαδίζει από το καλό στο καλύτερο και σίγουρα άπαντες στις τάξεις του συλλόγου θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Βασίλη Βάσσιου, ο οποίος σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας είπε

"Η ομάδα με δεδομένο ότι δημιουργήθηκε από την αρχή, θεωρώ ότι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και σε κάθε ματς πηγαίνουμε να διεκδικούμε ότι μας αναλογεί μέχρι τέλους.

Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο".

Για την απόφαση του συμβουλίου να προχωρήσει σε αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων μετά από αρκετά χρόνια, ο κ. Βάσσιος είπε

Είδαμε ότι δεν βοήθαγε την ομάδα μας όταν αγωνιζόμασταν νωρίς. Μας ταίριαξε θεωρώ αυτή η αλλαγή και πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην βελτίωση της εικόνας μας στο γήπεδο".

Ερωτηθείς για το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ, ο ισχυρός άνδρας των ροσσονέρι είπε

"Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες. Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα σε όλο τον α' γύρο,και από την πλευρά μας εμείς κάθε αγωνιστική που περνάει νομιζω ότι βελτιωνόμαστε. Θα γίνει ένα παραδοσιακό ντέρμπι ,θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και ο καλύτερος ας κερδίσει. Νομίζω ότι το ματς θα έχει έντονο ενδιαφέρον και το θετικό είναι ότι θα δώσουν το παρών και φίλαθλοι των δυο ομάδων".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35