social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκαρδιακός: Δεν το σκέφτηκα καθόλου για να απαντήσω θετικά στον Άγιαξ Ταύρου

Γκαρδιακός: Δεν το σκέφτηκα καθόλου για να απαντήσω θετικά στον Άγιαξ Ταύρου

Ο Δημήτρης Γκαρδιακός ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άγιαξ Ταύρου με τη διοίκηση του συλλόγου να προνοεί αφού βάση της χρονιάς που έκανε ο ικανοτατος μεσοεπιθετικός (7 γκολ σε 17 ματς) ήταν δεδομένο ότι θα δέχονταν... βροχή από προτάσεις.

Έτσι λοιπόν μετά τη συμφωνία με τον προπονητή, Γιάννη Γαζή και τον αρχηγό, Άγγελο Μαρούση, ο Γκαρδιακός ήταν το τρίτο... στη σειρά σημαντικό ζήτημα που λύθηκε σε χρόνο dt για τους Ταυριώτες.

Στη συνάντηση που έγινε, οι άνθρωποι του Άγιαξ Ταύρου προσέγγισαν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή όπως θα έπρεπε και ο τελευταίος αφού είδε στα μάτια των διοικούντων την... φλόγα που επικρατεί για διάκριση, δεν το σκέφτηκε και έδωσε τα χέρια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιά και του Θρίαμβο Χαϊδαρίου μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στους λόγους που παρέμεινε στην ομάδα του κέντρου λέγοντας: "Η απόφαση μου να παραμείνω σε αυτή την ομάδα δεν ήταν τόσο δύσκολη καθώς είναι το ιδανικό περιβάλλον να βρίσκεται κάποιος ποδοσφαιριστής αφού περιτριγυρίζεται από μια πολύ καλή διοίκηση που βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα μας καθώς και από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και κυρίως ανθρώπους όπου μαζί με τον προπονητή έχουμε δημιουργήσει πολύ ωραίο κλίμα από την προηγούμενη σεζόν".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι στον Άγιαξ Ταύρου πραγματοποίησε μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του, ο Γκαρδιακός απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι τόσο ομαδικά όσο και ατομικά διανύσαμε μια παρά πολύ καλή σεζόν και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και συμμετείχα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια από την πλευρά μου με την βοήθεια φυσικά τον συμπαικτών καθως χωρίς αυτούς δεν θα ήταν κάτι τέτοιο εφικτό".

Για την εικόνα που θα έχει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο 19χρονος εξτρέμ είπε: "Πιστεύω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά για να φτιαχτεί ακόμα πιο δυνατή ομάδα από πέρσι και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί καθώς με την παραμονή του κορμού και την προσθήκη κάποιον ποιοτικών ποδοσφαιριστών θα κάνουμε αρκετά βήματα μπροστά σαν σύνολο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35