social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρνέσης: «Να δουλέψω σκληρά για την ομάδα»

Καρνέσης: «Να δουλέψω σκληρά για την ομάδα»

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας του Αμπελακιακού, Γιώργος Καρνέσης, προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, αναφερόμενος τόσο στην απότομη λήξη της περσινής χρονιάς, όσο και στους στόχους του για φέτος. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στα νέα παιδιά που θα ήθελαν να ακολουθήσουν καριέρα στη θέση του τερματοφύλακα.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει διακόπηκε;

Η περσινή χρονιά ήταν πρωτόγνωρη για εμάς τους ποδοσφαιριστές γιατί δεν είχε ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο και σίγουρα μας έλειψε το ποδόσφαιρο και ήταν πολύ σκληρό το να είμαστε μακριά από το γήπεδο. Ειδικά για την δική μου ομάδα, είχαμε φτάσει στο τελικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη και θα ήταν μια τρομερή εμπειρία για όλη την ομάδα και για όλα τα παιδιά την οποία δεν την ζήσαμε και μας άφησε μια πικρία.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Φέτος όπως και κάθε χρόνο έχω στόχο να δουλεύω σκληρά για την ομάδα να βελτιώνομαι όσο μπορώ και πάνω από όλα, να έχουμε την υγεία μας.

 

Πολλά νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θέλουν να αγωνιστούν ως τερματοφύλακες. Επειδή πρόκειται για μια πολύ απαιτητική θέση, ποιες συμβουλές θα τους έδινες, ως καταξιωμένος γκολκίπερ;

Η συμβουλή που έδινα σε όλα τα νέα παιδιά θα ήταν να δουλεύουν όσο μπορούν περισσότερο και να είναι πάντα ταπεινοί. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παίχτες και σε όλους τους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο αγαθό.


Σχετικά άρθρα

Προπονητής τερματοφυλάκων στον Αμπελακιακό ο Βασίλης Βουτσινάς

Αμπελακιακός: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Επιστροφή Σαρρηγιάννη στον Αμπελακιακό!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35