social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανάλης: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Άγιο Στέφανο, θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο»

Μανάλης: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Άγιο Στέφανο, θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδας μας ο Σταύρος Μανάλης. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης μετά από την επιτυχημένη συνεργασία του με την ομάδα του Αστέρα Βάρης, είναι πλέον κομμάτι του ρόστερ του Αγίου Στεφάνου, δηλώνοντας απόλυτα συγκεντρωμένος στη νέα του ομάδα και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας σεζόν. Ο Σταύρος Μανάλης έχει αρκετή εμπειρία στην έως τώρα καριέρα του, συνεπώς, τα λεγόμενά του παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά ήταν καταπληκτική με τον Αστέρα, καθώς κάναμε πολύ καλή σεζόν παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαία πήραμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα, στο τέλος μας άφησε πικρή γεύση το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να το γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε λόγω της κατάστασης. Είναι πολύ άσχημο για ένα ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά και να είναι υποχρεωμένος να απέχει από τις προπονήσεις. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και μέσα στην καραντίνα είναι σημαντικό να δουλέψεις για να παρουσιαστείς πιο έτοιμος με την επανεκκίνηση.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Οι στόχοι μας σαν ομάδα φέτος είναι υψηλοί. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και - αν μη τι άλλο - στόχος μας είναι μια πολύ καλή πορεία και το πρωτάθλημα!

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδικου φινάλε πέρυσι;

Φέτος η χρονιά είναι κάπως περίεργη και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Βέβαια, εμείς από την πλευρά μας θα δουλέψουμε θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35