social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλιμέγκας: «Η διακοπή με έκανε να δουλέψω στις αδυναμίες μου»

Φιλιμέγκας: «Η διακοπή με έκανε να δουλέψω στις αδυναμίες μου»

Ο Χρήστος Φιλιμέγκας, ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν, μίλησε στην ιστοσελίδα μας. Κοντρολαρισμένος, αποτέλεσε μια από τις πιο χρήσιμες μονάδες στο ρόστερ του Ακράτητου την περασμένη αγωνιστική χρονιά, παρότι η αθηναϊκή ομάδα δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει την παραμονή στην Γ' Εθνική. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στην περσινή, όσο και στη νέα αγωνιστική σεζόν και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τις δηλώσεις του.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά σε γενικά πλαίσια κύλησε καλά, καθώς έκανα μια γεμάτη χρονιά και φέτος νιώθω έτοιμος να κάνω το ένα - αν όχι τα δύο - βήματα παραπάνω στην καριέρα μου. Η διακοπή ενώ στην αρχή μου είχε κακοφανεί αρκετά, ομολογώ πως λειτούργησε θετικά για μένα καθώς με έκανε να έχω μεγαλύτερο ζήλο και μου έδωσε άπλετο χρόνο ώστε να δουλέψω στις αδυναμίες μου.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει την δικιά του ζωή και αυτός ξέρει τι είναι πρώτο για αυτόν και τι δεύτερο. Προσωπικά βάζω πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο και το να είμαι τόσο καιρό εκτός ήταν σαν να λείπει ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Οι στόχοι μου όπως προείπα είναι να κάνω το βήμα παραπάνω και να αποδείξω ταυτόχρονα ότι αξίζω δύο βήματα παραπάνω. Όπως και να έχει η νέα χρονιά, σε όποια ομάδα και να με βρει, ο στόχος είναι ένας και θα τον πετύχω πάση θυσία.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Δεν είμαι ο ειδικός για να κρίνω το τι το διαφορετικό θα έχει αυτή η χρόνια. Σίγουρα όμως, θα είναι μια μεταβατική χρονιά. Ελπίζω να υπάρχει υγεία πάνω απ' όλα και στην συνέχεια, οποίος αξίζει να πάει μπροστά, να τα καταφέρει.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35