social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χίος: «Για εμένα έχει διπλή σημασία αυτή η χρονιά»

Χίος: «Για εμένα έχει διπλή σημασία αυτή η χρονιά»

Συνέντευξη στο soccerlive.gr παραχώρησε ο Φραγκίσκος Χίος.

 

Ο ταλαντούχος επιθετικός, μετά από την επιτυχημένη του πορεία στα γήπεδα της Αθήνας, φέτος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας της περιοχής από όπου κατάγεται, της Μακρυκάπας. Ο παίκτης αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για την επερχόμενη σεζόν, τονιζοντας πως η νέα ποδοσφαιρική του στέγη έχει όλα τα εχέγγυα, ώστε να πρωταγωνιστήσει.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά με τον Ήφαιστο Περιστερίου υπήρξε πολύ φιλόδοξη με μια ακόμα προσπάθεια πρωταθλητισμού, η οποία λόγω της κατάστασης έληξε άδοξα. Θεωρώ ότι θα τερματίζαμε ακόμα πιο ψηλά αν το πρωτάθλημα συνεχιζόταν κανονικά. Στον Ήφαιστο πάντα ένιωθα πολύ όμορφα είναι μια ομάδα που έχω συνδέσει το όνομα μου μαζί της και εύχομαι πάντα να πηγαίνουν καλά τα πράγματα γι αυτήν!

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Ήταν πολύ άσχημο και πρωτόγνωρο για όλους τους ποδοσφαιριστές θεωρώ που σταματήσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε για αρκετούς μήνες αλλά πάνω απ' όλα είναι η υγεία οπότε ήταν και αναπόφευκτο. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και αυτό που θα τόνιζα, είναι η προσοχή για τραυματισμούς σε όλους μετά από τόσο αποχή.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Φέτος επέλεξα να αγωνιστώ για πρώτη φορά μακρυά από την Αθήνα, στο πρωτάθλημα της Εύβοιας, με την ομάδα της Μακρυκάπας, η οποία εκτός από την καινούρια μου ομάδα, τυχαίνει να είναι και η περιοχή από όπου κατάγομαι. Συνεπώς, για εμένα έχει διπλή σημασία αυτή η χρονιά! Πάντα οι στόχοι μου είναι πρωταγωνιστικοί, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο! Θεωρώ ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στην Μακρυκάπα, σε όλα τα επίπεδα και με αρκετή δουλειά θα έχουμε μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα!

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον βέβαια, με μεγάλες εκπλήξεις πιστεύω. Οι ομάδες που διαχειρίστηκαν σωστά αυτό το διάστημα τα δεδομένα που είχαν, θα έχουν τα πρωτεία. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους με υγεία!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35