social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιρκινίδης: «Υποδειγματική διοίκηση και τρομερή προσπάθεια η Ελλάς Ποντίων»

Τσιρκινίδης: «Υποδειγματική διοίκηση και τρομερή προσπάθεια η Ελλάς Ποντίων»

Ο Πέτρος Τσιρκινίδης, ένα από τα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα της Ελλάδος Ποντίων, μίλησε στην ιστοσελίδα μας. Ο έμπειρος μέσος έχει περάσει στο παρελθόν από τον Αετό Κορυδαλλού, τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, την Κύπρο Κορυδαλλού, την Οδηγήτρια, τον ΑΟ Χαϊδαρίου και την ΑΕ Ηρακλείου. Όσα είπε είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μίλησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη νέα του ομάδα και τη νέα σεζόν. 

 

Αναλύτικα όσα δήλωσε ο Πέτρος Τσιρκινίδης:

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά μου άφησε μια περίεργη γεύση κυρίως με τον τρόπο που διακόπηκε. Σε κάθε περίπτωση όμως το κοινό καλό και η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα, γι’αυτό και οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε με τις οδηγίες που εκδίδονται κατά καιρούς για να μην έχουμε παρόμοια μέτρα στο μέλλον.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Το κυριοτερο θέμα, οσον αφορά την περιοδο της αποχής, γενικα για τους αθλητες, ήταν να βρουν τροπους να κρατηθούν σε φόρμα. Να προσαρμόσουν δηλαδή διατροφή και άσκηση για να είναι σε μια τυπικη φυσική κατάσταση. Υπήρχε αρκετός ελεύθερος χρόνος απο την ξαφνική διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων που ίσως και να ήταν χρήσιμος, βοήθησε στην αποσυμφόρηση απο την καθημερινότητα και τους ρυθμούς της στην Αθήνα, ειδικά των ερασιτεχνών που τρέχουν με τις δουλειές τους και μετα με προπονησεις και οικογενειες. Αλλα στο τέλος σου έμενε αυτή η πίκρα του να μην επιτρέπεται καν να μπορείς να πας σε ενα γήπεδο να παιξεις και να ασχοληθεις με αυτό.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Η φετινή ποδοσφαιρικη χρόνια με βρίσκει σε μια παλιά μου οικογένεια, αυτή της Ελλάς Ποντίων. Μια ομάδα που την δεδομένη στιγμή χτίζει κάτι πολύ καλό με υποδειγματική διοίκηση και τρομερή προσπάθεια δεδομενης της κοινωνικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και ξεκινήσαμε ήδη την σκληρή δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχόμαστε όλα να πάνε κατ’ευχήν με υγεία, όμορφο ποσόσφαιρο, χωρίς περαιτέρω διακοπές στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδικου φινάλε πέρυσι;

Κατ’αρχάς δεν θεωρώ «άδικο» το φινάλε πέρυσι, όπως έδειξαν τα γεγονότα και σε αλλες χώρες ήταν αναγκαίο κατά την γνώμη μου. Μπορεί κάποιες ομάδες ίσως να ένοιωσαν αδικημένες αλλά πιστεύω η χρυσή τομή βρέθηκε για όλους. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου όμως θεωρώ την φετινή χρονια λίγο περίεργη, με περιορισμένη κινητικότητα απο τα σωματεία συνολικά, κι αυτό πιστεύω συμβαίνει κυρίως λόγω της αβεβαιότητας που έχει αφήσει και στους παραγοντες, όλη αυτή η κατάσταση με τον Covid. Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο μιας και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι ρομαντικοί και αφοσιωμένοι χρόνια! Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35