social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Το μη χείρον βέλτιστον» για Γιούχτα, ανέβηκε ο Καμπανιακός (1-1)

«Το μη χείρον βέλτιστον» για Γιούχτα, ανέβηκε ο Καμπανιακός (1-1)

Βρέθηκε να προηγείται στο σκορ μέχρι λίγα λεπτά πριν την εκπνοή. Αν κρατούσε τους βαθμούς της νίκης, σαφώς θα είχε πραγματοποιήσει ένα καλό βήμα προς την επίτευξη του στόχου.

Ο Γιούχτας υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Καμπανιακό, έστω κι έτσι όμως απέκτησε ένα ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στον -ουραγό της ειδικής κατάταξης- Τηλυκράτη, από τον οποίο θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (18/6) σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Με νίκη θα σφραγίσει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο. Με ισοπαλία θα κρατά την τύχη του στα χέρια ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στην οποία θα υποδεχθεί τον -αδιάφορο βαθμολογικά- Αιολικό. Ακόμη και με ήττα θα έχει ελπίδες, αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική και να ηττηθεί ο Τηλυκράτης στη Χαλάστρα από τον -επίσης αδιάφορο βαθμολογικά- Καμπανιακό. Ο τελευταίος πήρε τον «χρυσό» βαθμό που ήθελε και εξασφάλισε από χθες (14/6) μία θέση στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 37' έπειτα από μία «κινηματογραφική» αντεπίθεση που εκδηλώθηκε από τη δεξιά πτέρυγα και κατέληξε με τον Ροβίθη να δέχεται την παράλληλη πάσα του Γκίνη και με το αριστερό πόδι να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 53' ο Σαρβανίδης πλάσαρε προς την εστία μετά τη σέντρα του Ν. Καθάριου, ο Κόλλιας φάνηκε να σταματάει την μπάλα ολόκληρη μέσα από τη γραμμή της εστίας, ο δεύτερος βοηθός Σιγανός πιθανόν να μην είχε καλό οπτικό πεδίο αφού μπροστά του υπήρχε το σώμα του ξαπλωμένου γκολκίπερ και ο διαιτητής Μόσχου που πήρε τη φάση πάνω του προέτρεψε τους φιλοξενούμενους να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς που μόλις είχαν ξεκινήσει. Στο 70ο λεπτό ο Βρεττός βγήκε μόνος απέναντι στον Κασαπίδη, ο τελευταίος τον μάρκαρε αντικανονικά με το σώμα του μέσα στην περιοχή και τον έριξε στο έδαφος, όμως ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα, για να φτάσουμε στο 83' όπου ο Ιγνατίδης αξιοποίησε καλή σέντρα από τα δεξία και με ευθύβολη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κόλλια, γράφοντας το 1-1. Στο 87' ο Ροβίθης έκανε όμορφη ενέργεια στην περιοχή, πλάσαρε με το δεξί πόδι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κασαπίδη, που έκλεισε καλά τη γωνία του.

Το τριπλό σφύριγμα του Μόσχου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού να πανηγυρίζουν μία σπουδαία επιτυχία.

Διαιτητές: Μόσχου, Καφεσάκης-Σιγανός (Λασιθίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς, Τζανής, Κοντογιάννης (69' Αργκιλέσι), Βρεττός, Ροβίθης, Γκίνη (77' Αζίζι), Γελαδάρης, Δασκαλάκης (69' Δωματάς), Γιαλούσης, Κίσσας (89' Πλουσής)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Ξανθόπουλος (77' Ντόγος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας, Ν. Καθάριος (86' Γιαννόπουλος), Κεχαγιάς, Μπουτζίκος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35