social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει τις προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίζει τις προσθήκες ο Ηρόδοτος

Τη μία μετά την άλλη ολκληρώνει τις μεταγραφικές κινήσεις η διοίκηση του Ηροδότου, με σκοπό να προσφέρει ένα έτοιμο ρόστερ στον Μανώλη Παπαματθαιάκη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Πρόσφατη προσθήκη αποτελεί αυτή του Τάσου Παγώνη, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό των κυανόλευκων μετά από μία πολυετή διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες. Η ενημέρωση για τον έμπειρο αμυντικό αναφέρει:

«Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα μας, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν πολύπειρο αμυντικό, με μακρά καριέρα και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Τάσος Παγώνης, που συμφώνησε να αγωνιστεί φέτος για τον Ηρόδοτο, έχει επίσης προσφέρει τις υπηρεσίες του, μεταξύ άλλων και σε ιστορικές ομάδες, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές και εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο έμπειρος οπισθοφύλακας έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Εορδαϊκού, της Βέροιας, της Αναγέννησης Επανομής, της Καβάλας, του ΑΟ Χανιά, του Κισσαμικού, της Δόξας Δράμας, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Διαγόρα, της Νίκης Βόλου, του Ιάλυσου, της Ρόδου, του Πόρου και του Αλμυρού. Τάσο, καλώς όρισες στον Ηρόδοτο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35